Šta je novo?

Shoppster (zabranjeno traženje vaučera -> sledi instant ban)

Ti datumi sto pisu i nisu merodovno za isporuku , meni je trebao posle 20 septembra luster da stigne i vec 15 septembra ja mislim stize poruka ujtru da imam paket.

22.10. naručio oral b četkicu jer su na akciji. Pisalo od 25.10. isporuka. Pošiljka i dalje u obradi. Pa čisto ako neko ima nameru da kupi da zna.

To znamo,drze 15 dana u obradi,ima na stanju i posle otkazu,cista preprodaja koja ne funkcionise.

Preseljen je magacin pa je trenutno haos sa porudzbinama koje idu od njih direktno

Nemam pojma da li im je magacin preseljen, ali ni letos nisu bili nista bolji. Njih kao platformu za kupovinu ne gledam, eventualno kao katalog sa cenama, ali naracujem na drugim mestima. Kod njih imam 5 narudzbenica 0 isporucenih Sve u toku ove godine. Uzaludno trosenje vremena.

Pa ni oni sto rade u Shoppsteru ne narucuju sa njega. Nije zezancija, svojim ocima video, kurir dostavlja kutiju sa sve izlepljenom trakom ananasa u kanc shoppstera

Realno su katastrofa. Sad gledam moj prosek, na Shopsteru imam ukupno 10 porudžbina, od toga 6 uspešno, 4 otkazane. U ove 4 otkazane računam i ovu od 23.10. koja mi i dalje stoji u obradi jer ću da zovem da je otkažem.

Posle 17 dana u obradi danas salju a u medjuvremenu podigli cenu duplo,meni stoji stara cena.

25.10. sam poručio tablet za klinku. Zavlačili me do pre neki dan, kada sam im otkazao porudžbinu i poručio na drugom mestu i još za nešto manje para. Moje prvo i verovatno poslednje iskustvo sa Shoppster-om.
Mislio sam da su ozbiljniji.

Mislio sam i ja, pa se pitam što bre ne dođe Amazon da ih sve zatvori.

Ako će nekome biti lakše 🤣. Svakako i da se desi da stigne, neću je preuzeti naravno.

adsadsadsas.jpg

Ma kakvi, kliknuo sam na obriši nalog. Zaista uzaludno trošenje vremena sa njima.

I ja sam, pored katastrofalne usluge razlog je bio što me spamuju sa mejlovima non-stop i pazi sad, ne možeš da se odjaviš sa tih mjelova ako si se prijavio kao sbb korisnik. Moraš da se odjaviš sa toga, tako gubiše neke popuste, da bi prestali da te spamuju.

Kolegi na zaokružena platforma, bolja od Ananasa..
Pre nedelju dana poručeni suplementi i kozmetika.
Na svaka dva dana otkazuju po stavku...
Bravo, verovatno ništa neću dobiti

Ima na shoppsteru neki točak sreće, pa isprobajte.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-07-10-50-37-168_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-07-10-50-37-168_com.android.chrome.jpg
    74.1 KB · Pregleda: 97
Neka hvala, da mi i telefon neki skupi poklone ne bih ga uzeo, a verovatno ne bi ni stigao :)

27.11. naručen Honor sat i Xiaomi slušalice. Još nisu isporučene. Svaki dan ih zovem, pišem mejlove i ništa.

Bitno je ne plaćati im ništa avansno, jer će time isporuka biti maksimalno ubrzana.
Oni koji plate unapred, idu na "začelje kolone" za isporuku. Jer od njih je novac već uzet.
Besmisleno zvuči, ali jeste tako.

Juče videh na sajtu da je narudžbina zaključenja i najavljena kurirskoj službi. Nije plaćena unapred.

Na ovo malo kupovina, prva reklamacija.
Iskreno, ozbiljnije nego kod glavnog konkurenta.
Barem na oko, jer se pozivaju na zakonski rok za resavanje i daju br reklamacije.

Bitno je ne plaćati im ništa avansno, jer će time isporuka biti maksimalno ubrzana.
Oni koji plate unapred, idu na "začelje kolone" za isporuku. Jer od njih je novac već uzet.
Besmisleno zvuči, ali jeste tako.
Tako i ja platih kreditnom karticom, pa zagubiše paket i nikako da ga nađu, a novac su odmah skinuli (prvu ratu i ostale kaparisali). Pošto sam čekao da nađu paket min 15 dana, otkazao sam porudžbinu (to su elegantno izveli - najavili da paket stiže a potom i da nisam preuzeo) ali pare ne vraćaju. Znam da je i do banke, ali od 17.12. do danas ne legoše. UŽAS i za zaobilaženje u širokom luku

Dobio sam vaucer od 1000din na potrosenih 5000din prilikom registracije, istice u ponoc (zaboravio sam da ga uopste imam). Pa ako nekome treba izvol'te, nadam se da moze da se iskoristi na drugom nalogu.

SBBClub-LMMG-ZBBS-G7C7-7F9G

Četvrti dan od naručivanja kupki i dezodoransa i dalje stoji u obradi,ništa se nije promenilo od utorka ujutru

Kod mene su jos juce jednu obradili, druga je u obradi, ova sto je u obratu na toj su imali onaj zayeb sa cenama, takonda je mozda i otkazu.

Inace uvek se duze ceka, kada je neka dobra, masovna akcija.

Prilozi

• Screenshot_20250517_115651_Chrome.jpg
    Screenshot_20250517_115651_Chrome.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 25
Vrh Dno