Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Meni je jutros cityexpress dostavio abrzo, narucena sinoc oko 20h, Nis. Tako da, batalite te price na osnovu jednog iskustva da zatrpavate temu, ako vam se ne dopada, recite jednom sta vas muci i idite dalje. Sad zamisli mene da danima spamam temu kako mi je CE dostavio paket.. mislim cemu to?
Ljudi dele iskustva da bi ostali videli sa čime bi eventualno mogli da se susretnu prilikom kupovine. Niko ne spori da ima dobrih stvari (vaučeri, a brzo) ali da ima i loših, definitivno da ima, malo malo pa klik bum problem. Komentarisanje o kvalitetj usluge koju korisnik plaća nije spamovanje teme.

Pa ti onda nisi osetila čari citija. Evo moj paket (4 gume) je poručen 19.10. a kurir ga je preuzeo 22.10 (od kada ga verovatno vozika po gradu) i evo danas sam zvao ananas (jer na mejlove ne odgovaraju) i po najnovijim informacijama city je izgubio u transportu 1 gumu od 4. Ajde da je to nešto sitno, ali da izgubiš gumu... Pritom danas je 11.dan od porudžbine, bukvalno se ne zna ko je tu od koga gori, srpski amazon ili city. Broj za praćenje ne postoji, nego bacaš pasulje kada će stići mejl "hej danas ti stiže paket". Neozbiljno, neozbiljno, neozbiljno...
A izgubljena guma sada: https://m.imdb.com/title/tt1612774/

Pogledaj u magacinu da nije neka guma negde zapala, jedan je trazi po internetima :)

Moja je negde kod citija i dalje :) možda su je u međuvremenu namontirali na dostavno vozilo

Kao sto sam pisao meni je jedna u Citiju nestala i posle mi vratio Ananas novce.
Ko zna, jedna od mene, druga iz druge posiljke, nekome iz Citija leva Sava, desna Kleber... 😄

Evo čekam više od deset dana na povrat popravljenog uređaja - na aplikaciji se status ne menja: "Zahtev završen, uređaj uspešno servisiran, proizvod je neispravan". U call centru nemaju pojma, na mailove strogo ne odgovaraju... Carevi

Evo čekam više od deset dana na povrat popravljenog uređaja - na aplikaciji se status ne menja: "Zahtev završen, uređaj uspešno servisiran, proizvod je neispravan". U call centru nemaju pojma, na mailove strogo ne odgovaraju... Carevi
8 dana od podnesenog zahteva za reklamaciju moraju da ti jave da li ce popraviti, odbiti itd. [email protected] napisi mejl danas, sutra te zovu iz ananasa

A tu je još jedno iznenađenje - Crni vaučer! Crni vaučer dobija svako, svaki dan, od 4. do 17. 11. 2024. godine. Igraj i ti i osvoji vaučer od 500, 1.000, 1.500, 5.000 ili 10.000 RSD za ceo asortiman ili vaučer od 20% popusta, 30% popusta ili 50% popusta na izdvojenu ponudu

Prošle godine je bila dobra ponuda, barem za mene. Čekamo sada ovu....

Aooo, pa ova fotelja je do juče bila 1000 din jeftinija, ali stiže 1.11 i crni p. pa aj da je poskupe. A ja čeko vaučer da bar dostavu umanjim.
Ima je ista po staroj ceni na kp.

Prilozi

• Screenshot_20241101_115637_Ananas.jpg
    Screenshot_20241101_115637_Ananas.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 144

Prilozi

• Screenshot_20241101_120434_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20241101_120434_KupujemProdajem.jpg
    61 KB · Pregleda: 139
Aooo, pa ova fotelja je do juče bila 1000 din jeftinija, ali stiže 1.11 i crni p. pa aj da je poskupe. A ja čeko vaučer da bar dostavu umanjim.
Sramota šta rade. Ja sam je pratio takođe, sad je tek ne treba uzimati.

kakav će tek sad haos nastati za crni petak, kad i sad mešetare. Biće otkazivanja pošiljki sve će da pršti....

Kopiram ovde svoju poruku sa druge teme (Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci), jer se odnosi na ananas.
Ne znam kako niko nije javio da je danas od 14h do 22h bila dobra akcija za televizore. Ja sam dobio viber poruku za tu akciju od ananasa tek oko 16h, ali nisam mogao da pristupim bench nalogu dok nisam došao kući do kompa.

Još uvek se vide cene na eponudi, jer nije "osvežila" podatke sa ananasa, ali su neki rasprodati ili je cena porasla. Bilo je nekoliko modela OLED TV sa vrlo dobrom cenom:
LG 48C3 za 85k (rasprodat)
LG 55B4 za 99k (još prikazuje da je na stanju, ali je cena porasla za 5k)
LG 55G2 za 129k (još prikazuje da je na stanju, ali je cena porasla za 5k)
LG 65G2 za 159k (rasprodat)
Samsung 65S90C za 159k (još prikazuje da je na stanju, ali je cena porasla za 10k)

Bilo je i nekoliko LCD modela, ali se ne sećam kojih. Ako ste tražili neki konkretan model isplati se proveriti na eponuda/ananas, jer mislim da ovih cena nije bilo u domaćim radnjama.

A ugaona garnitura koju sam pratio uz vaučer a5000 je bila ista cena kao i sada sa ovim nazovi delux popustom. Ananas ovog novembra baš odlučio na prevaru da proba da proda nešto a to će sigurno i uspeti.
Fotelju koju sam pratio i očekivao novembarski popust a oni je poskupeše sigurno neću kupiti. Nadjoh si bolju na kp za 17500 uz gratis prevoz a ananas nek si čuva robu.

Čuo sam pohvale o dyson usisivačima. Samo što je na Ananasu najslabiji model 150 franaka skuplji nego u Švajcarskoj. Pa ako to spuste na cenu kao u Švajcarskoj kupujem, ako ne tražiću da mi donese rodbina iz Švajcarske ili iz Nemačke.
I lepo bi bilo da ponove onaj dan pre Crnog petka što je bio prošle godine, sa popustima od 50-70 %.

1730656674250.png

Crni petak ti donosi Crni vaučer!

Fenomenalna ponuda i veliki popusti (do 50%) te zovu da se provedeš u šopingu kao nikad pre!
A pre toga, učestvuj u aktivaciji Crnog vaučera i osvoji jedan vaučer od 500, 1.000, 1.500, 5.000 ili 10.000 RSD za ceo asortiman ili vaučer od 20% do 50% popusta na izdvojenu ponudu.
Trajanje aktivacije: 4. - 17. 11. 2024.*
*ili do isteka raspoloživih vaučera.

Pravila učestvovanja u aktivaciji:

1. Da bi osvojio vaučer, korisnik mora da klikne na jedno od polja predviđenih za to.
2. Korisnik može da učestvuje u aktivaciji jednom dnevno. Kupovina na Ananasu nije preduslov za učestvovanje.
3. Svako ko učestvuje u aktivaciji dobija neki od vaučera.
4. Postoje 2 vrste vaučera – vaučer koji važi na celu ponudu i vaučer koji važi na izdvojenu ponudu. Algoritam određuje koji će vaučer korisnik dobiti.
5. Vaučer sa promo kodom se šalje na imejl adresu korisnika, a može da se iskoristi do kraja sutrašnjeg dana.
6. Da bi iskoristio vaučer, korisnik mora da bude registrovan i ulogovan.
7. U slučaju da proizvod ima sniženu cenu, moguće je iskoristiti vaučer na način da se dodatno snižava iznos koji korisnik treba da plati.
8. Prilikom jedne kupovine, nije moguće iskoristiti dva ili više osvojenih vaučera (nije moguće kombinovati osvojene vaučere).

Kako da upotrebiš vaučer?

Vaučeri za ceo asortiman – možeš da ih iskoristiš do kraja sutrašnjeg dana
Vaučer od 500 RSD važi za jednu kupovinu iznad 5.000 RSD.
Vaučer od 1.000 RSD važi za jednu kupovinu iznad 5.000 RSD.
Vaučer od 1.500 RSD važi za jednu kupovinu iznad 8.000 RSD.
Vaučer od 5.000 RSD važi za jednu kupovinu iznad 35.000 RSD.
Vaučer od 10.000 RSD važi za jednu kupovinu iznad 20.000 RSD.

Vaučeri za izdvojenu ponudu – možeš da ih iskoristiš do kraja sutrašnjeg dana

Vaučer od 20% popusta važi za jednu kupovinu iznad 4.000 RSD.
Vaučer od 30% popusta važi za jednu kupovinu iznad 4.000 RSD.
Vaučer od 50% popusta važi za jednu kupovinu iznad 4.000 RSD.

Da bi uspešno iskoristio vaučer pri kupovini potrebno je da budeš registrovan/a i ulogovan/a.

Prošle godine sam veći vaučer od 500 kinti video jedino kad mi ga je kolega ovde prosledio, a nije da nisam svaki ili skoro svaki dan otvarao polja.

Nazad
Vrh Dno