D
Deleted member 37912
Guest
Jeste.Poslao ti PC Practic pretpostavljam?
Jeste.Poslao ti PC Practic pretpostavljam?
Kada si naručio? Ja čekam isto 4 Fulda All Season od 21.11. Status da su spakovane.Samo svoja iskustva da prenesem. Naručio 4 Fulda All Season, sve sa vaučerom od 2500 i sve stigle.
Iso si gumu po gumu i napravio 4 zasebne narudzbine?Samo svoja iskustva da prenesem. Naručio 4 Fulda All Season, sve sa vaučerom od 2500 i sve stigle.
Meni nije ništa automatski, ni refundacija novca ni reaktivacija vaučera. Možda je razlog što nije otkazana cela porudžbina već jedna od dve pošiljke u okviru porudžbine, pa treba refundirati deo, a i izdati nov vaučer u vrednosti dela koji je ostao neiskorišćen.Meni je to sve bilo automatski. Porudzbina od Sparka sa 70%, 9 raznih gluposti, otkazana u ponoc iz statusa "potvrdjena", refundacija legla sama u 00.01, vaucer automatski reaktiviran, istog dana napravljena nova identicna porudzbina na kojoj je iskoriscen isti vaucer i evo danas isporucena.
Tako jeIso si gumu po gumu i napravio 4 zasebne narudzbine?
25. NovKada si naručio? Ja čekam isto 4 Fulda All Season od 21.11. Status da su spakovane.
Refundacija ne zavisi od kartice, da ne kazem broja iste nego ide na racun. Tako da ces dobiti refund nazad. Isto bi recimo bilo da ti je kartica istekla a ti treba dobijes refund.Cekam refundaciju za 3 proizvoda placena karticom...karticu sam morao da blokiram zbog zloupotrebe...da li ce moci da mi refundiraju novac zbog toga...imam info iz njihovih reklamacija da im ref. Ide automatski ..da li je neko imao slicnu situaciju?
Koliko ja znam pri samoj kupovini na sajtu se unosi i br. računa na koji se se imati isplatiti refundacija ukoliko do nje dođe.Refundacija ne zavisi od kartice, da ne kazem broja iste nego ide na racun. Tako da ces dobiti refund nazad. Isto bi recimo bilo da ti je kartica istekla a ti treba dobijes refund.
Ako neko ima da ti da neki vaucer s popustom od crnog petka koji nije iskoristio, ali oni vaze mozda do danas ili eventualno sutra. Za buducnost ne verujem ni da neko iz ananasa zna, a kamoli neko odavde.Ako želim da kupim Fox Smart TV koji je sad sa popustom od 10% 20.000 RSD, da li nešto od trenutno aktuelnih ili budućih vaučera može malo da umanji ovu cenu?
Ako neko ima da ti da neki vaucer s popustom od crnog petka koji nije iskoristio, ali oni vaze mozda do danas ili eventualno sutra. Za buducnost ne verujem ni da neko iz ananasa zna, a kamoli neko odavde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari