Moja greška, fiskalni je iza dostavnice, sad sam pogledao.Meni stigao juče, bez fiskalnog i bez garantnog lista, koji mi je potreban jer proizvod ima garanciju od 60 meseci.
Pisao i njima i PC Practic, sad čekam.
Doduše, sa vaučerom, je koštao jeftinije nego na Aliju, pu, pu, da ga ne ureknem...
U mom slučaju nije bilo, već samo specifikacija kupovine.Fiskalni imate na sajtu da skinete u svakom trenutku.
Ne bih reko. Narucivao sam od drugih prodavaca a slali iz magacina. Sad narucio od sparka ni fiskalni nisam dobio.Ne drzi niko robu kod njih... Tj na lageruje u njihovom magacinu
Tamo je samo Sprak, koji je njihov.
Kako da ne drzi, to im je deo biznisa koji pokusavaju da proguraju, zele da prodavci kod njih drze robu i da isporuka bude sto brza i da se sve zavrsava u okviru Ananasa. Prodavac samo treba da dostavi robu u Ananas magacin. Ali to kosta prodavca, i dodatni lager i usluge Ananasa (magacinski prostor, hendlovanje i pakovanje, slanje, itd). Cilj Ananasa je da sto vise proizvoda ima oznaku Ananas Direct, ne samo Sparkovi.Ne drzi niko robu kod njih... Tj na lageruje u njihovom magacinu
Tamo je samo Sprak, koji je njihov.
Jel ti odgovorio neko?![]()
Dodatna oprema za usisivače - Brza online kupovina | Ananas
Pronađi najbolju dodatnu opremu za usisivače koja će ti olakšati čišćenje. Pogledaj Ananas ponudu i poboljšaj efikasnost svog usisivača!ananas.rs
To je ovaj filter ako bi se kupovao kao rezervni deo. Otvorio sam reklamaciju kod Ananasa, a kontaktirao sam i Samsung.
Mislim da gresis nije tako jednostavno da dobavljači imaju dva lagera, kod Ananasa i svoj, pogotovo sto su i asortimani razliciti. Sto bi Ananas navlacio robu kod sebe, kad i svoje imaju previse, a svakako dobijaju % od prodajem, a nemaju manipulacije po skladištu.Kako da ne drzi, to im je deo biznisa koji pokusavaju da proguraju, zele da prodavci kod njih drze robu i da isporuka bude sto brza i da se sve zavrsava u okviru Ananasa. Prodavac samo treba da dostavi robu u Ananas magacin. Ali to kosta prodavca, i dodatni lager i usluge Ananasa (magacinski prostor, hendlovanje i pakovanje, slanje, itd). Cilj Ananasa je da sto vise proizvoda ima oznaku Ananas Direct, ne samo Sparkovi.
Trebalo bi da ti u rezervisanim sredstvima stoji pun iznos, a kada ti konacno naplate, proporcionalno ce ti biti umanjen iznos otkazane porudzbine (nekih 3-4 dana)Otkazali su mi deo porudzbine koji sam platio karticom, posle koliko dana obicno vrate sredstva na karticu?
U pravu je lurkerr.Mislim da gresis nije tako jednostavno da dobavljači imaju dva lagera, kod Ananasa i svoj, pogotovo sto su i asortimani razliciti. Sto bi Ananas navlacio robu kod sebe, kad i svoje imaju previse, a svakako dobijaju % od prodajem, a nemaju manipulacije po skladištu.
Poslali mi i garantni list od EWE uvoznika, 60 meseci garancije.Imam taj papir, pogledaću kad dođem kući, možda se fiskal zalepio za njega pa ga nisam video...
Garantni list, svakako treba tražiti za svaki proizvod čija je garancija duža od dve godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari