Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ko je bio dobavljač?
Computerland...Bas se smorih, jurio sam vec neko vreme Red Dragon Draconis k530 pro, i na popustu bila 6300 na Ananasu (svuda je skuplja), i uz kod ispade 3800..sto je top cena iskreno..i platim sve i danas stize poruka za ovo...
Ljudi mislim da je najveci problem za kodove to sto ulaze ljudi koji nisu reg, samo osveze i marnu kod i ni ne zahvale se..

Ljudi mislim da je najveci problem za kodove to sto ulaze ljudi koji nisu reg, samo osveze i marnu kod i ni ne zahvale se..
A da bar nije hiljadu puta rečeno da se ne ostavljaju ovde kodovi već da onaj ko ima ponudi a da onaj kome treba preko PM ostvari komunikaciju ali izgleda da je trebalo i hiljadu prvi put napisati isto...

Od sada je ceo Online podforum zaključan i vidljiv samo registrovanim korisnicima.

Ovo je quickfix za sada, ali bi trebalo da poveća šansu da samo aktivni korisnici vide i koriste kodove koji se ovde dele.

Postavio sam da ne registrovani korisnici ne mogu videti Online Kupovina podforum.
Na zalost, nemam kredencijale za detaljnija podesavanja tipa ako nema 50 poruka ne moze da vidi Spoiler i sl...
Nije nesto ali je nesto...

Edit: pretece me kolega

Bacao sam pogled na ovu temu povremeno, ali uglavnom nisam nalazio ništa što bi mi zaista privuklo pažnju, što je rekao jedan kolega ovde - najveća je ušteda kupovati isključivo stvari koje su vam zaista potrebne, makar i ne bile na popustu. :)
Pritom sam izvlačio samo kodove za 500 din popusta i 70% na ograničenu ponudu (a i to samo par puta sam ulazio). Juče su izgleda bili izdašniji, na oba postojeća naloga koja imam :D sam dobio po 2500 na Mastercard.
Zato sam naručio dve stvari koje sam ionako već neko vreme planirao i hteo, a s ovim popustom izađu povoljnije nego bilo gde već duže vreme, pa reko' da podelim s vama, možda nekom isto trebaju za kuću/dvorište/radionicu (naravno, pitanje je da li će mi narudžbina uopšte stići ili će biti odbijena):
Womax kompresor 100 l, 330 l/min - sa popustom = 23.000 din.
Alu. merdevine, 3x10 - sa popustom = 14.000 din.

sto te vise interesuje u zivotu to ti vise treba nekih korisnih predmeta u smislu podrske i razvijanja vestina i znanja. pribor za ovo pribor za ono. zato sam kao svestrana osoba uzeo bar 10 flasa alkohola.

Ovo moze biti dobra kupovina za MC1500 ako nekome treba solidno napajanje. Na nivou verovatno LCPower a jeftnije i malo lepse :). A ima i 14cm ventilator i duze kablove.

Jel vam prolaze 70%?
Pola sata vrtim sve sa foruma koji su bili, moje i ni jedan ne radi...

MC 2500
33vLH0gL

Danas su delili samo 500 din, sa vise mejlova pokusano nista sem 500 din.

Pa vidiš da kolege dele kodove očigledno nije svuda isto iako sam i ja u zadnja dva dana dobijao samo 500.

Pa vidiš da kolege dele kodove očigledno nije svuda isto iako sam i ja u zadnja dva dana dobijao samo 500.
Ja sam ovaj moj izvukao juce, danas sa naloga samo 500 din, mozda gresim, ali mala verovatnoca.

Da li je PCpractic nekome isporucio robu, a da je placena sa Master vaucerom 1500/2500? Ili barem potvrdio da je porudzbina potvrdjena ili spakovana.

Ja danas 1500 za MC, zena 2500 za MC, verujem da su vecina kodova iznad od danas.
Moja greska, mozda je neka fora, ako te ne mrzi javi sta dobijes sutra, ja sam isto tako prosao sinoc

Da li je PCpractic nekome isporucio robu, a da je placena sa Master vaucerom 1500/2500? Ili barem potvrdio da je porudzbina potvrdjena ili spakovana.
Meni nije. A znam još dvoje kolega koji su poručili šta i ja i njima je porudžbina i dalje u obradi. Ako nas izlevate rostovaću ih na sva usta. Još pare ima da čekamo mesec dana da nam vrate.

22.11 uzeo kc3000 i dalje samo da je kreirana porudzbina.

Nazad
Vrh Dno