Js ne prepisem kod a odeHa, ha ovo je nemoguće. Postovao vaučere pre manje od minut i već nisu validni.
Edit: Nadam se da vaučere horduje neko kome stvarno trebaju, da ne popunjava zalihe za prodaju na KP.
Js ne prepisem kod a odeHa, ha ovo je nemoguće. Postovao vaučere pre manje od minut i već nisu validni.
Edit: Nadam se da vaučere horduje neko kome stvarno trebaju, da ne popunjava zalihe za prodaju na KP.
One screnshotAko prepisuješ, umesto da kopiraš, ni ne zaslužuješ vaučer.![]()
Haha mozda sada, nocas samo 500Ovo danas izgleda daje samo MC od 1500 i 2500, dobio sam ih 10. Jel neko dobio skoro nesto sto nije MC a da je vece od 500?
Pošto je za aktiviranje vaučera neophodna MasterCard:
Koliko vremena treba da se izvadi ova kartica i koliko ona košta?
Mislim da je malo duži proces, do mesec dana.. Neka me ispravi neko ako grešimPošto je za aktiviranje vaučera neophodna MasterCard:
Koliko vremena treba da se izvadi ova kartica i koliko ona košta?
(računam da će oko nove godine ponovo biti aktuelni neki vaučeri)
Mislim da je malo duži proces, do mesec dana.. Neka me ispravi neko ako grešim
Ako imam običnu Dina karticu i održavanje računa plaćam 300 RSD mesečno, i odlučim se za MasterCard, znači li to da ću održavanje računa zajedno se te dve kartice koštati oko 600 RSD mesečno?
Da li postoje vaučeri koji nisu samo za korišćenje MasterCard?
Da li postoje vaučeri koji nisu samo za korišćenje MasterCard? Hteo sam juče da kupim nešto i izvukao vaučer na 1.500 dinara, ali nemam MC, pa nisam mogao da iskoristim.
![]() |
Ko je bio dobavljač?Upravo mi otkazali porudzinu za wireless tastaturu koju sam porucio sa MC vaucerom od 2500din...kakvi slepci..
Da, ali realno ti za rostilj treba samo hvataljka. Lopatica mozda za tanjiracu da struzes malo, a viljuska je nepotrebnahttps://ananas.rs/proizvod/algon-pribor-za-rostilj/278746 Ovaj pribor za roštilj je najbolja kupovina uz kod za 70% (ispadne 240 dinara, a dobar je kvalitet)
Nestao ko jaje s groba 😂Evo kod za 2500din kome trebaPogledajte prilog 415347
Kontam da par likova pleve i da će posle sve što kupe osvanuti na KP.Nestao ko jaje s groba 😂
Bukvlno ne stizem nista da uhvatim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari