Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ako mislite da je u četvrtak bio bug sa 70% grdno se varate jer su svima pustili porudžbine. Ja sam kao što sam pisao imao dve od 50k i izašle su oko 26-27k~

Ovo je bio klasičan "gubitak firme" da daje proizvode i budi na nuli odnosno mabavnoj ceni, možda čak i u plusu ko zna koje si nabavne cene i koja je marža.

Jel vi vidite od tog četvrtka koja je pomama ovde na forumu, a zamislite samo ovi što ne koriste forum i svi ostali koliko se sada priča o ananasu, verujem da i vi ulazite dnevno 10x na sajt proveravata da li ima "bug". Ko god da im radi marketing, kapa dole - tako se to radi. Long term investicija bez gubitka ikakvog.
Verovatno nikada nećemo saznati šta je prava istina.

Da je bilo planirano, kontam da bi na sva zvona sada brujali o tome kako su dali neviđene popuste i slično.

Van ove zajednice, pitanje je koliko je ljudi uopšte primetilo bag. Trajalo je kratko. Tako da je upitno koliko je zbog toga porasla posećenost sajta. Opet kažem, da je bilo koliko toliko planirano, kontam da bi to sve ispratili promotivnim tekstovima.

U svakom slučaju, svaka čast što si dobro prošao. Brza reakcija. Ako nekada budeš hteo, bilo bi interesantno da napišeš koji je najskuplji artikal na kome si zaboo 70% . Pozdrav

Verovatno nikada nećemo saznati šta je prava istina.

Da je bilo planirano, kontam da bi na sva zvona sada brujali o tome kako su dali neviđene popuste i slično.

Van ove zajednice, pitanje je koliko je ljudi uopšte primetilo bag. Trajalo je kratko. Tako da je upitno koliko je zbog toga porasla posećenost sajta. Opet kažem, da je bilo koliko toliko planirano, kontam da bi to sve ispratili promotivnim tekstovima.

U svakom slučaju, svaka čast što si dobro prošao. Brza reakcija. Ako nekada budeš hteo, bilo bi interesantno da napišeš koji je najskuplji artikal na kome si zaboo 70% . Pozdrav
Pisao sam već, CK jakna 9800, trotinet neki 9000, i još neke Philip Plein oko 8-9k. U principu sam gledao cene tih stvari, da sam uzeo po normalnoj ceni(sa popustom je jakna i Fashion n Freinds 14999) sve bi me koštalo 138k, ananas regularno bi bilo oko 45~k. Tako da suludo šta se desilo :)

Uvek postoji šansa da je bio bug, a da sistem nisu obarali jer im je lakše bilo da puknu oko 500 porudžbina ovakvih i ne otkažu ih, nego da gase sajt i gube preko 10000 porudžbina dok fixuju bug.
:)
Pazi, imao sam i skuplje proizvode ali nisam smeo u rizik i otkazivanje pošiljke, limitirao sam se nekako na 10k, krivo sto sam imao još dve korpe pune stvari za kuću, ali bilo mi je potrebnije stvari za mene i suprugu.

Prilozi

• IMG_20231126_100818.jpg
    IMG_20231126_100818.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 168
Poslednja izmena:
Ja kome je trebalo samo napajanje

Recimo ova tastatura bezicna je na Aliju nekih 500 dinara, a ovde je 1100, ali uz ~40% je približna cena, merkao sam je svakako..
Screenshot_2023-11-25-15-18-14-722_rs.ananas.app.jpgScreenshot_2023-11-25-15-18-09-715_rs.ananas.app.jpg

Vi se sprdali, ja grebem 500, a gospodja zabola 2 od 1500, pa jedan poklanjam. Moze na pp

Edit, pokupio ostricabg

Poslednja izmena:
Dobio sam ovaj mail
Vaš vaučer je reaktiviran i spreman za korišćenje. Znamo koliko ste se radovali da ga iskoristite i sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je čekanje završeno! Još jednom se izvinjavamo zbog otkazane porudžbine i neprijatnog iskustva koje je ona prouzrokovala. Za nas je kupac kralj i zato vam ponovo šaljemo vaučer koji možete iskoristiti pri kupovini!

U trenutku stizanja maila, ja nisam ni imao nikakvu porudzbinu. Probao sam vaucer iz teme koji je bio iskoriscen i to nije proslo. Probao sam i par komada od 500rsd, ali to nije bitno. Sada vidim da je ovaj mail stigao pre potvrda o porudzbini. Nemam nijednu ponistenu porudzbinu u nalogu.
Sada ne znam ni koji je ovo vaucer

12.jpg

Evo ako nekome zatreba neka iskoristi

Većina mojih MC vaučera takođe ne radi iako nisu iskorišćeni (prošao je samo jedan od 4)

Poslednja izmena:
MC 1500

Prilozi

• IMG_9084.png
    IMG_9084.png
    175.1 KB · Pregleda: 87
Mozda sam utripovao, ali mi se cini da mnogo cesce dobijem vaucer ako uradim sledece.
Kad se ulogujem, udjem na neku stranicu proizvoda i dodam neki proizvod znacajnije svote 10-50k u korpu pa onda kliknem za vaucer :)

I jos jedan na 1500 - 0kxS76ty

Prilozi

• Screenshot_20231126_123751_Gmail.jpg
    Screenshot_20231126_123751_Gmail.jpg
    65 KB · Pregleda: 38
  • Screenshot_20231126_123653_Gmail.jpg
    Screenshot_20231126_123653_Gmail.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 39
Evo kome treba Mastercard vaučer od 2500.
KJiEP3Q5

Hvala, ikorišćen KJiEP3Q5

Ala se dele vauceri, svaka cast. Sad moram poruciti jos nesto sto sam se dvoumio. :)

Ha, ha ovo je nemoguće. Postovao vaučere pre manje od minut i već nisu validni.

Edit: Nadam se da vaučere horduje neko kome stvarno trebaju, da ne popunjava zalihe za prodaju na KP.

Nazad
Vrh Dno