D
Deleted member 37912
Guest
Jel realno da je ostalo samo 56 artikala u 50% ponudi?50 %
PfCQsyOe
i5ZJHKdV
Jel realno da je ostalo samo 56 artikala u 50% ponudi?50 %
PfCQsyOe
i5ZJHKdV
Verovatno nikada nećemo saznati šta je prava istina.Ako mislite da je u četvrtak bio bug sa 70% grdno se varate jer su svima pustili porudžbine. Ja sam kao što sam pisao imao dve od 50k i izašle su oko 26-27k~
Ovo je bio klasičan "gubitak firme" da daje proizvode i budi na nuli odnosno mabavnoj ceni, možda čak i u plusu ko zna koje si nabavne cene i koja je marža.
Jel vi vidite od tog četvrtka koja je pomama ovde na forumu, a zamislite samo ovi što ne koriste forum i svi ostali koliko se sada priča o ananasu, verujem da i vi ulazite dnevno 10x na sajt proveravata da li ima "bug". Ko god da im radi marketing, kapa dole - tako se to radi. Long term investicija bez gubitka ikakvog.
I to ćeo da ode, samo da se iskoristi popust...Jel realno da je ostalo samo 56 artikala u 50% ponudi?
Da, ali ovo je tuga, gore od kineza, bukvalno je bezvredno.I to ćeo da ode, samo da se iskoristi popust...
Samog sebe sam uhvatio kako ubacujem gluposti.
Pisao sam već, CK jakna 9800, trotinet neki 9000, i još neke Philip Plein oko 8-9k. U principu sam gledao cene tih stvari, da sam uzeo po normalnoj ceni(sa popustom je jakna i Fashion n Freinds 14999) sve bi me koštalo 138k, ananas regularno bi bilo oko 45~k. Tako da suludo šta se desiloVerovatno nikada nećemo saznati šta je prava istina.
Da je bilo planirano, kontam da bi na sva zvona sada brujali o tome kako su dali neviđene popuste i slično.
Van ove zajednice, pitanje je koliko je ljudi uopšte primetilo bag. Trajalo je kratko. Tako da je upitno koliko je zbog toga porasla posećenost sajta. Opet kažem, da je bilo koliko toliko planirano, kontam da bi to sve ispratili promotivnim tekstovima.
U svakom slučaju, svaka čast što si dobro prošao. Brza reakcija. Ako nekada budeš hteo, bilo bi interesantno da napišeš koji je najskuplji artikal na kome si zaboo 70% . Pozdrav
Iskoristio jedan, hvala!jqjK1vpR-2500
aMPEawzo-2500
Iskoristio sam jedan. HvalajqjK1vpR-2500
aMPEawzo-2500
Hvala!!!MC FayFHnZw - 1500
MC m66s9fws - 2500 - iskoristio
MC zCCy0ODT - 2500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari