Gde god su popusti za Crni petak, niko te ne uslovljava sa ovom ili onom karticom. To je međunarodni praznik potrošača i kupuješ kako god hoćeš, može i Kartica i Keš.Pa naznaceno je. Pise Mastercard ti poklanja
Gde god su popusti za Crni petak, niko te ne uslovljava sa ovom ili onom karticom. To je međunarodni praznik potrošača i kupuješ kako god hoćeš, može i Kartica i Keš.Pa naznaceno je. Pise Mastercard ti poklanja
Njihova prodavnica, njihova pravila...Gde god su popusti za Crni petak, niko te ne uslovljava sa ovom ili onom karticom. To je međunarodni praznik potrošača i kupuješ kako god hoćeš, može i Kartica i Keš.
Samo nešto razumno. U suprotnom, biće zabranjeno i to. Poslednji koji je pitao, a onda postavio spisak svih živih kombinacija sa 30 vaučera, ubio je poentu. A ja sam dobio kritiku od drugih moderatora zašto sam to uopšte dozvolio.Edit. Ne mogu da se setim, jel po pravilima teme zamena kodova?
Napisi jos koji put, nisi dovoljno puta vec napisao. Kod 10-og puta dobijas -20% Ananas popustMoja zena je dobila kod 2500 din na porudzbinu preko 10000 i uspela da zezne mejl na koji stize
Pa ne citaju ljudi da ima kodova koji nisu master, a veci od 500, sta cu kad nemam drugi primerNapisi jos koji put, nisi dovoljno puta vec napisao. Kod 10-og puta dobijas -20% Ananas popust
Thx, iskoristio, da se zahvalim javnoKo hoće kod za taj Samsung ususivač neka se javi u inbox. Uslov da je aktivan član sa dosta poruka.
Deseti put ce napisati "zena nije zezula mejl vec mene, ostavila me" ... puj, puj, daleko biloNapisi jos koji put, nisi dovoljno puta vec napisao. Kod 10-og puta dobijas -20% Ananas popust
Kod onih koji imaju svoj lager robe , verovatno.sto mislis da ce na drugom mestu biti drugacije.
Neko je iskoristio 1500. Hvala na postovanju svakako.500 din
l3N3h4Vs
Rkjn8aau
3emaFcTb
MC 1500 r9syC6pt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari