Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Paranoja, hvala i od mene!

Postao sam nolifer za ova 2 dana jurenja akcija...

Edit. Ne mogu da se setim, jel po pravilima teme zamena kodova?

Gledam neku ves masinu...

Paket ti stiže od 27.11. do 08.12.

Jel ima neko iskustva, posto je ovoliki raspon u isporuci, ako ce da bude blize 8.12 ne mogu toliko da cekam, da kupujem na drugom mestu? :)

Recimo zato sto je vreme isporuke za isti proizvod procenjeno na nekim drugim mestima 3 odnosno 6 dana.
Nije isto biti bez masine 3 i 13 dana.

Edit. Ne mogu da se setim, jel po pravilima teme zamena kodova?
Samo nešto razumno. U suprotnom, biće zabranjeno i to. Poslednji koji je pitao, a onda postavio spisak svih živih kombinacija sa 30 vaučera, ubio je poentu. A ja sam dobio kritiku od drugih moderatora zašto sam to uopšte dozvolio.

Znači, razmene su trenutno dozvoljene u nekoj razumnoj meri. Ako ne bude tako, zabraniće se i to.

Ima i vecih kupona od 500 bez uslova samo su bas retki, ja sam dobio 1000, jedina fora je sto vazi do kraja dana kad se dobije.

A sto se dostave tice, to sto pise ne mora da znaci da ce biti tako, kod ananasa algoritam kaze prema broju ukupnih narudzbina kada ce biti spremno za slanje sto je bolje nego da pise od 3 do 7 dana jer je po zakonu rok 30 dana, a moze da bude i otkazivanja nakon toga...

Ako je razumna mera da dam vise onih kodova od 50 i 70% za jedan od 2500 Master nekome kome ce propasti, eto, to bih ponudio.
Nadam se da je po pravilima.

Btw, ima vecih kupona bez Mastera.
Moja zena je dobila kod 2500 din na porudzbinu preko 10000 i uspela da zezne mejl na koji stize :)

Menjao bih ovaj vaucer MC 2500 din za vaucer za ovaj plavi trotinet, ako mu ne treba trotinet.

Prilozi

• Screenshot_20231125_195354_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231125_195354_Samsung Internet.jpg
    157.5 KB · Pregleda: 217
Ok, više nije dozvoljena razmena vaučera u temi. Zbog nerazumnih pojedinaca, morala je da se donese takva odluka. Hvala na razumevanju.

Edit:
Da pojasnim: "Nudim X, tražim Y" - nije dozvoljeno.

Poklanjanje vaučera javno u temi ili putem privatnih poruka - dozvoljeno.

I u ovako skrnavoj ponudi ima da se probere...

Ovo je neki pokušaj vraćanja u formu, pa motivacija više...

Kupovao sam i ranije ovakve fitnes zezancije i znam da cene nisu nimalo naivne.

Ovo sve ispade manje od jedne crvene uz 70% vaučer.
Screenshot_26.jpg

Bas se dosta pisalo oko ovih akcija Crni Petak, vidim i neke vaucere koje nisam ni znao da postoje.

Mi smo izvukli 1500 na 4000+ uz MC, 2500 na 6000+ i oba iskoristili. Nije bilo nekih uslovljavanja dodatnih osim sto je i receno placanje savuvanom MC karticom (intesa).
Pored izvlacenja dobili smo i na email kupon od 750 din na 3000+ bez obzira na nacin placanja. Takodje iskoriscen.

Primetio sam da je i dosta artikala rasprodato, izgleda da im uspevaju akcije.
Sa druge strane oni vauceri 50% i 70% nismo nasli nista zanimljivo.

Da smo srece da postoji jos neka platforma koja je voljna da ovako nagrade organizuje dobili bi zdravu konkurenciju.

Sve u svemu istrosismo se na ananasu.
Cekamo pakete. Valjda nece biti nekog cirkusa.

Pa realno, jedino im je Shoppster konkurent, ali su sa BF ponudom totalno zatajili... Ne daj Boze da si i oni ovako nesto izbacili, ko bi to sve pohvatao🤣

Isto, danas sve 500.

Evo 500 djunti za ceo asortiman

U5TfHoDe

Ako treba nekom članu foruma vaučer nek se javi preko privatne poruke.

Prilozi

• IMG_20231126_090145.jpg
    IMG_20231126_090145.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 75
Ako mislite da je u četvrtak bio bug sa 70% grdno se varate jer su svima pustili porudžbine. Ja sam kao što sam pisao imao dve od 50k i izašle su oko 26-27k~

Ovo je bio klasičan "gubitak firme" da daje proizvode i budi na nuli odnosno mabavnoj ceni, možda čak i u plusu ko zna koje si nabavne cene i koja je marža.

Jel vi vidite od tog četvrtka koja je pomama ovde na forumu, a zamislite samo ovi što ne koriste forum i svi ostali koliko se sada priča o ananasu, verujem da i vi ulazite dnevno 10x na sajt proveravata da li ima "bug". Ko god da im radi marketing, kapa dole - tako se to radi. Long term investicija bez gubitka ikakvog.

50 %

PfCQsyOe
i5ZJHKdV

Nazad
Vrh Dno