Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Kod mene vaučer od 1500 za 4000 MC radi samo na većim iznosima od predviđenih 4000...upravo testirao, definitivno je povećan minimalni limit , ili je opet neki problem sa sistemom...Ako ništa drugo, Ananas se drži ustaljene politike da ništa nije sigurno sa njihovim nagradnim igrama 🤣🤣🤣
Update: ne radi sa 5900 ali sa 6050 vec radi, sto znaci da su neki od 1500 vazeci za iznose preko 6000!!!

Poslednja izmena:
Evo i od mene MC vauceri koji treba da su za 1500/4000:

MrrQym4W
MmqrINVo
a6opj5Nf

Ja upravo iskoristio vaucere od 2500 na korpu od 6000, malopre nisu radili ni ovi od 1500 ni ovi od 2500.

Pozdrav🙂

Nova sam na temi. Zanima me da li ove kodove kod ove koji su postavljeni na temi može koristiti samo jedna osoba ili više njih?
Vezite se, polecemo.
Sad ce pad sistema i opet zurka sa 50 i 70% :))
Možeš li bliže da mi objasniš šta to konkretno znači jer sam nova na temi?

Meni stigle danas dve pošiljke za porudžbine uz vaučere od 70% od četvrtka. Nisu bili najavili da danas stižu, čak status na sajtu još nije ažuriran, ali su stigle preko City Expressa :)

Jutros sam dobio vaučer od 1500 dinara za plaćanje Mastercardom preko 4000. Uzeo sam dva artikla u ukupnoj vrednosti od 4100 i prošlo je sve ok. Potvrdili su porudžbinu.

Vi kojima ne radi vaucer od 1500 na 4000 jeste li imali razlicite proizvode u korpi ili mozda vecu kolicinu istih? Mozda je tu nesto limitirano, iako kad dobijes vaucer nigde tako nesto ne pise

Vi kojima ne radi vaucer od 1500 na 4000 jeste li imali razlicite proizvode u korpi ili mozda vecu kolicinu istih? Mozda je tu nesto limitirano, iako kad dobijes vaucer nigde tako nesto ne pise
Dva razlicita proizvoda, uopste ne rade, rade samo na neki veci iznos.

Probano i sa vise istih proizvoda, i sa različitim, sa istim i različitim dobavljačima - samo kad se prebaci suma od 6000 onda rade 😄

Prosao od 2500/6000, trebalo mi je napajanje za PC, pa sam za ostatak dodao neke stvari koje mi relano i ne trebaju, ali mogu da zatrebaju.. Sada nadam se ne bude dodatnih komplikacija..

Naručivao neko preko PC Practic? Koliko ste čekali na dostavu?

Evo vaucera
Y8qupoxD - 50%
MWY4kU5t - 70%
bspAl0d0 - 1500din
xnrsZUR5 - 1500din
q7Kc6ydq - 1500din

Meni danas stigao prvi paket sa 70% cisto za probu ubacio onu noznu pumpu i smart vijacu i bas sam pozitivno iznenadjen kvalitetom, ocekivao sam samo takvo smece, medjutim sve top i vredi svaki dinar, samo futrola od vijace vredi, nju sam sebi za neke sitnice ostavio, a deca neka mlate sa vijacom.

Danas sam prvi put pogledao ponudu -70%, brate, Džirlo proizvodi, ako se neko seća
haha, jesi legenda. za dzirlo narod, dzirlo proizvodi.

MC kodovi rade preko 6000. onaj od 1500 ne radi ispod. za sada je tako.
a i zar nije bolje da ko ima kod ponudi clanovima da mu se jave preko PP jer ovako svako ko dodje od gostiju na forum preko gugla ili sl capne kod a realno bi bilo da se ponudi clanovima prvenstveno. mislim, neka radi ko sta hoce ali eto dodje neki lik prvi put preko gugla i lepo se ovajdi o trud i foruma i forumasa. pozzz

Sad videh da sam dobila neki kod koji podrazumeva plaćanje MasterCard karticom. Nemam tu karticu.

Da li svi kodovi važe samo uz MasterCard?

Sad videh da sam dobila neki kod koji podrazumeva plaćanje MasterCard karticom. Nemam tu karticu.

Da li svi kodovi važe samo uz MasterCard?

Thanks, ali opet sam dobila Mastercard kod 😶

Da li je bolje da kupim ove slušalice za jogging

Ili samsung vakuum, nisu bežične?

Viber poslovno sanduče, jel imaš tamo nešto?
Na svakom paketomatu imaš broj da zoveš za podršku ako ne možeš da se "snadješ". Probaj, reci ne mogu da pronadjem kod ili nešto tako, malo te ispitaju :) ime prezime, broj telefona itd pa ti mozda izdiktiraju i kod.
Hvala, stiglo u spam na mailu. Znači milion mailova sam dobio od njih sve u inbox, kod za paketomat otišao u spam...
Iz kog dela si grada ako nije problem da kazas?
Stari Grad.

Ako uzmem nesto za 4000 iskoristim vacuer od 1500, nesto ne bude na stanju pa odbiju, sta se desi onda?
Je l povecaju cenu ili ne?

Nazad
Vrh Dno