Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Sad samo 50% daju, kao što je bilo 500din pre par dana.

Neupotrebljive kodove daju...
Jos moja zena zeznula kod od 2500 na 10000, tako da danas susa

Jel se nekome desilo da neće da prihvati vaučer?

MC 1500din vaučer za preko 4000 din, kaže da "vaučer nije validan" iako je u korpi 4500din i plaćam sa MC.

Ne stize mi kod za paketomat, pojma nemam sta da se radi...

Stigao mi je jedan paket jutros od city expresa na adresu pre 9, drugi sam poslao na paketomat. Pitam kurira, jel vi radite i dostavu na paketomat ili ?

Kaze ja radim, sad sam ubacio, ima i za tebe...

Dzabe sve nema koda vise od 2h
Viber poslovno sanduče, jel imaš tamo nešto?
Na svakom paketomatu imaš broj da zoveš za podršku ako ne možeš da se "snadješ". Probaj, reci ne mogu da pronadjem kod ili nešto tako, malo te ispitaju :) ime prezime, broj telefona itd pa ti mozda izdiktiraju i kod.

Jel se nekome desilo da neće da prihvati vaučer?

MC 1500din vaučer za preko 4000 din, kaže da "vaučer nije validan" iako je u korpi 4500din i plaćam sa MC.

Kod mene isto, pokusavam da uzmem neke gume za tasta i ne prihvata mi vaucere od 1500 dinara a vrednost korpe je 5500.

Ako nekome treba kod 70%

mnojaAAc

Pa covek ima 4500 :) Ja imam 5500 i opet ne radi, prsao ananas kao napolitanka ...

Meni na nekim nalozima uopšte ne prebacuje u korpu

Onaj vaucer za trotinet ne prolazi uz drugu robu, da znate.
Kupio sam jedan ranije i pola sata se mlatio da vidim.do cega je

Cxd4xGTV 1500 mc
jRkQnckz 1500 mc
2HwQlUS2 1500 mc
J5nUlc25 1500 mc
LtiCLq8Q 1500 mc
2Sq2k8Ut 1500 mc
7KWx0Yfq 1500 mc
cLgmRdfu 1500 mc

Izgleda je promenjen minimum od danas.

Ja sam svoj danas hteo da iskoristim za iznos 4500, i radio je, samo nisam zavrsio kupovinu, posle pola sata mi prijavio promenu u korpi i više ne radi vaučer.

Ja sam uzeo artikle u vrednosti od 6200. Moguće da su menjali limit a da sam ga ja svakako prebacio.

Pola kodova ne radi kako treba danas.
Ovi gore, ni jedan nije za 4000...
Meni ni 50 i u0 ne rade kako treba

Meni kod koji sam jutros dobio 1500 MC, na korpu od 5500 ne radi, a na korpu od 11000 radi... Promenili su minimum i za vec izdate vaucere

Evo dva primera, jedan pozitivan, i jedan u klasičnom BF prevarantskom stilu.

https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-rog-keris-crni/923247
Za te pare (i uz vaučer) odličan miš, ali pre svega zahvaljujući GC prodavnici.

I tipična prevara sa navodnom cenom i akcijom (ovaj miš je svuda jeftiniji nego na ovom epskom ananas ''sniženju'', a da ne pričamo da nikada i nigde nije koštao 22k din):
https://ananas.rs/proizvod/asus-gaming-bezicni-mis-rog-gladius-iii-aimpoint-black-crni/996729

Meni su pre sat vremena prošla dva vaučera od 1500 na iznose preko 4000. Tačnije 4200 din

Ne stize mi kod za paketomat, pojma nemam sta da se radi...

Stigao mi je jedan paket jutros od city expresa na adresu pre 9, drugi sam poslao na paketomat. Pitam kurira, jel vi radite i dostavu na paketomat ili ?

Kaze ja radim, sad sam ubacio, ima i za tebe...

Dzabe sve nema koda vise od 2h
Iz kog dela si grada ako nije problem da kazas?

Ni meni ne rade vauceri od 1500, ili je neki bug ili su promenili nesto.

Nazad
Vrh Dno