Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da prenesem iskustvo
Porucim deo za auto, pise da je prodavac Spark, ali je zapravo provereno druga firma u pitanju sa tim auto delovima, i ta firma to salje(tako je pisalo i u predracunu, adresa je te firme). Zvao sam tu firmu, dal saradjuju sa ananasom, rekli su DA, i da taj deo za auto imaju na stanju.
Pojavi se kod uberi1000, porucim deo, cekam kao budala 5 dana, kontaktiram ananas, otkazuju porudzbinu i kao nemaju deo na stanju.
Iz inata porucujem po punoj ceni deo, stize mi na kucnu adresu za 2 dana. Naravno odbijem da primim paket. Opet su mi poslali kod sa 1000 din umanjenja racuna, porucim opet deo, kroz 2 dana, nema ga na stanju , i otkazu porudzbinu.
Nisam dosad imao negativna iskustva sa ananasom, ali ova obmana me udaljila od njih.
Cisto da imate u uvid jos jedno tudje iskustvo sa ovom firmom.

Poručio tri TV-a, jedan Hisense i dva LG-a. Sva tri stigla na vreme i fabrički zapakovani jedino garatni listovi nisu popunjeni...

Zasad nije bilo problema (možda zato što nisam imao reklamacija), a nije bio mali broj porudzbina. Ali nakon negativnih komentara razmisliću sledeći put pre poručivanja...

@s5p

Radili su to i ranije kad su bili u opticaju kodovi, sibicarenje odvratno.

Nemam puno porudžbina sa Ananasa (možda 15-tak) ali nijednom mi nisu otkazali porudžbinu ili se nije desilo da mi nisu uvažili kod. Sada sam iskoristio ovu poslednju akciju i uzeo pretplatu za Microsoft365, jedino sam čekao 5-6 dana na isporuku.

Da me ne shvatote pogresno zbog prethodnog posta, naravno da sam imao prethodno pozitivnih iskustava, ali i dva losa (ovaj i jedan prethodno).

Osim ovoliko glupog cimanjani tada i sada, ne ocekujem nikakav zez sa njihove strane, ali ovo me opasno nervira, kada za nekoga dobavljaca ili prodavca moram da gledam u pasulj sta salju.

Nisam imao mnogo otkazivanja porudzbina sa Ananasa, a skoro sve sam kupovao na nekim snizenjima ili sa kodovima. Vecina porudzbina je bila sa Sparka, i mislim da nijednom nisu otkazali.
Jedina otkazivanja su bila od Djaka, ali kao deo porudzbine, pa mi Ananas mi ne posalje samo taj predmet i sve ostale posalje. Ali Djak je otkazao svaki put, jos mi nijednom nista nije stiglo od njih. :D
Ah da, imao sam jedno otkazivanje od Vitapura dok su bili na Ananasu. Ali to je bilo pred kraj, pre nego sto su se povukli.

Poslednja izmena:
Danas je 30.09., sumnjam da nekome radi vaučer koji je validan do 28.09. :)

Nije loša fora da se na više naloga, verovatno ih dosta vas ima dodaju neki proizvodi u korpu i sačeka nekoliko dana jer možda stigne onaj mejl 500 dinara vaučer na 2000 dinara korpu.

Svakako izgleda da vaučer nije vezan za nalog i može da ga koristi bilo ko u tom vremenskom intervalu :)

Nije loša fora da se na više naloga, verovatno ih dosta vas ima dodaju neki proizvodi u korpu i sačeka nekoliko dana jer možda stigne onaj mejl 500 dinara vaučer na 2000 dinara korpu.

Svakako izgleda da vaučer nije vezan za nalog i može da ga koristi bilo ko u tom vremenskom intervalu :)
Na ovu skupoću i 500dinara znači 😁 staviću u korpu i čekaću, pa kad dobijem vaučer prosleđujem drugima :))) nadam se da će stići :)))

Vaučeri se koriste u periodu koji odredi ananas i to je jasno naznačeno, ne dobija se vaučer pa da ga kasnije iskoristiš. Jednom je bila takva akcija sa vaučeria ali i tada je postojao rok do kada je vaučer morao da se iskoristi.

Vaučeri se koriste u periodu koji odredi ananas i to je jasno naznačeno, ne dobija se vaučer pa da ga kasnije iskoristiš. Jednom je bila takva akcija sa vaučeria ali i tada je postojao rok do kada je vaučer morao da se iskoristi.
Šta sam ja napisao drugačije od onoga što si mi ti odgovorio...ne razumem.

Da, sada sam video da piše u tom vremenskom intervalu a ne u bilo kom vremenskom intervalu. A inače vaučer ne glasi na nalog nego je jedinstvaen za akcijski period pa može bilo ko da ga iskoristi i na koliko hoće naloga. Čak može i sa jednom mejl adresom, ima na prethodnim stranama kako.

Ako nisi clan ananas+ kluba, pazari nesto preko 5999 din i automatski postajes clan i postarina ti je za porudzbine preko 499 din besplatna.

Nakon porudzbine, samo je otkazi, članstvo ti nece ponistiti... Poslednji put mi je potvrda da je clanstvo produzeno stiglo odmah nakon porudzbine, a potvrda porudzbine tek nakon pola sata.

Jel si proverio pre kupovine da li idu u kompletu ? Koji mikser je u pitanju ?

Pisam sam im odmah.

Primerih tek malopre kad mi kolega skrenuo paznju da pise da ne idu nastavci za testo, mada je on isto uzimao i dobio je kako sam shvatio...

Umedjuvremenu su zvali iz Ananasa i kazu: nemoguce da je koristeno jer je poslat direktno iz nekog VP magacina (kako sam video na paketu Spark Ivanjica).
Kao jedino da je fabricka greska i mogu jedino Gorenju da pisu da mi se naknadno dostave.

Cekao sam dostavu od CAR 888 accessories, poruceno sa uberi kodom pre 10tak dana sa Ananasa, prekjuce mi je stigao mejl od Ananasa da je paket otkazan, pisao sam mejl ovoj firmi kojoj salje istog momenta da li imaju deo na stanju pozvali su me i rekli da je paket u neadekvatnom stanju i to je sve sto znaju. Jutros me zove gospodja iz iste firme i kaze mi kako su dobili opet na stanje ono sto zelim, ali naravno, sad niti imam uberi kod, a i tog dana je bila besplatna dostava za taj prozivod na Ananasu. Ne znam sta da mislim...

Dobio sam i ja, a onda mi je Velteh odmah otkazao narudžbinu. Neki artikli više nisu dostupni, a neki mogu i dalje da se poruče, tako da je uobičajena muljačina sa lažnom ponudom artikala i dalje na snazi.

Ona Villager testera što je na aukciji od 13500 je krš
Uključio sam je prvi dan radila lepo ,isekao malo nešto par grana oko kuće ,posle nekoliko dana neće da upali ,menjao svećicu ,probao da je očistim
ma ništa,samo vergla . I sama izrada je baš fušeraj
Otišao kod zastupnika kod mene u mestu ,on kaže ne može da je prihvati bez garancije i fiskalnog , a meni su poslali samo e-račun koji sam štampao ali on kaže da mu treba onaj klasični
Sutra zovem villager.rs da čujem od njih kakva je situacija

Nazad
Vrh Dno