Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Za 4500 koliko ce tebe izaci, sasvim ok kupovina.

Pozdrav,da li je neko imao situaciju da mu je order otkazan a koriscen vaucer i stigao mejl da je vaucer reaktiviran ali i dalje ne radi

Ja hocu da narucim frizider 40k e ima neka fora da izboksujem neki bolji vaucer od 500rsd sto se dobija od onog nasrwlovanog spina

Bio ti juče vaučer 5000.

Da li neko zna ako se kupi frizider/sporet/ormar i plati postarina 1490 dinara, da li, ako se predomislim,, mogu da vratim iako je sada raspakovano, i opet placam 1500 dinara za povrat ili je besplatno kao i za druge proizvode?

Probaj promo kod: a5000p

Par puta mi je negde iskakao taj kod, kada nije bilo zvanicne promocije na sajtu.

Na tocku samo izbacuje 500 din na 5000+ za sada

nije taj vaucer vec za a5000 ali da je vezan za nalog..pisao sam im na podrsku svakako
da li se nekome desava od jutros da je ulogovan ali nema istoriju porudzbina na profilu ,lista zelja takodje prazna?
imam par profila i na svakom prazno
nesto im je prsao sajt

Rade na sajtu, tako da nešto neće raditi.

Jesu svi dobili ovo?

1233323213221232.jpg

Jesmo, ja sam im i slao da ih pitam kako i vaučer i tipster kod i posle 7 dana stiže odgovor:

Poštovani,

Usled povećanog obima posla došlo je do kasnog odgovora na Vaš upit, te Vam se ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom razumevanju.

Kada tipujete neki proizvod drugoj osobi ona dobija tiper kod koji može da unese u polje za vaučer kada kreira porudžbinu. U slučaju da ga iskoristi Vi dobijate bodove koje onda skupljate i koje možete naknadno iskoristiti.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Onda sam ja bio bezobrazan, pa napisao:

Da li ste uopšte pročitali moje pitanje ili mi samo šaljete generički odgovor?

I stiže:

Da biste Vi dobili poene kao tiper potrebno je da tipujete neki artikal drugoj osobi. Ta osoba dobija poruku u kojoj se nalazi tiper kod koji može da iskoristi kada kreira porudžbinu i koji je potrebno da iskoristi da biste Vi dobili poene. S obzirom da se tiper kod unosi u polje za vaučer naravno da nije moguće iskoristiti istovremeno i tiper kod i vaučer.

Nadam se da smo Vam bili od pomoći.

Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Znači nema i jare i pare.

jel ima Spark neki broj telefona koji moze da se cima?
stoji mi neka bela tehnika vec 4 dana spakovana,a znacilo bi mi da se sto pre posalje.
kontaktiranje samog ananasa ne pomaze.

Meni stize frizider kasni 1 dan za sad a kao na isporuci je. Verovatno ne postizu ni u magacinu ni kuriri. Online narucivanje je sve vise vremeska klackalica. Rokovi se cesto probijaju.

Plaćanje na rate Amex karticom banke Intesa , jel bez kamate i da li može kod kurira sa se provuče prilikom isporuke?

Plaćanje na rate Amex karticom banke Intesa , jel bez kamate i da li može kod kurira sa se provuče prilikom isporuke?
Dodajes karticu na Ananasu i tu biras podelu na do 6 rata, na iznos kupovine preko 12000. Nema opcija placanja kod kurira. Bez kamate je ako standardno ne zakasnis sa uplatom.

A ako se podiže paket na paketomatu na pumpi, a odabrano je plaćanje karticom, da li ja na pumpi mogu da tražim da mi prilikom plaćanja naplate na rate? Nije mi se ostavljao broj kartice ananasu bilo je nekih problema...

Ne znam da li mozes sa Amexom da pravis virtuelnu, ako ti je sigurnost problem. Na pumpi ide naplata u celosti, nema mogucnosti za placanje na rate.

Sigurnost, da. Nije da sam paranoik ali iz nekoliko bliskih slučajeva znam da su Booking i Ananas proklizali, a iskreno me mrzelo da pravim virtualnu karticu za višestruko korišćenje... rekoh možda može i ovako, obično prodavac na pumpi pita za sve (pa i za benzin) da li treba rate.

A ako se podiže paket na paketomatu na pumpi, a odabrano je plaćanje karticom, da li ja na pumpi mogu da tražim da mi prilikom plaćanja naplate na rate? Nije mi se ostavljao broj kartice ananasu bilo je nekih problema...
Na pumpi nije moguce platiti paket sa Ananasa Intesa kreditnom karticom. Jednom su mi napomenuli kada sam preuzimao paket, iako nemam Intesa karticu.

Intesa skida 50 dinara po svakoj pristigloj rati. Nisu neke pare, ali čisto da napomenem. Ovo ne važi jedino za korisnike sa Magnifica paketom.

A ovo za Tipper program ne znam da li da se smejem ili plačem. Ja nisam ni obraćao pažnju na detalje kad sam prihvatio da uđem u tu glupost. Pa zašto bih ja zavisio od nečije dobre volje da li će ili neće da primeni taj moj kod, i još da me peče savest što sam nekog neukog praktično prevario da ne iskoristi kod za popust (ako ga ima u tom trenutku).

Svuda se ti "affiliate" kodovi stavljaju kao deo URL-a, pa kad neko klikne automatski je prihvatio tvoj invite. A onda može da koristi kupon ili da ga ne koristi. Ovo me podseća na onaj stari vic "ja sam albanski virus..."

Danas trebao da mi stigne paket sa Ananasa ali nisam bio kuci i rekoh kuriru PostExpress-a da ostavi u posti pa cu uzeti. On me posle zove i rece da od pre 10ak dana Ananas vise ne dozvoljava da se paketi ostavljaju i preuzimaju u posti, jedino da dodje sutra ako sam kuci. Ne znam sta je razlog toj odluci :unsure:

Nema mesta, temu napunio :ROFLMAO:

A ovo za Tipper program ne znam da li da se smejem ili plačem. Ja nisam ni obraćao pažnju na detalje kad sam prihvatio da uđem u tu glupost. Pa zašto bih ja zavisio od nečije dobre volje da li će ili neće da primeni taj moj kod, i još da me peče savest što sam nekog neukog praktično prevario da ne iskoristi kod za popust (ako ga ima u tom trenutku).

Svuda se ti "affiliate" kodovi stavljaju kao deo URL-a, pa kad neko klikne automatski je prihvatio tvoj invite. A onda može da koristi kupon ili da ga ne koristi. Ovo me podseća na onaj stari vic "ja sam albanski virus..."

bolje im to napisi na mail.
ovde mozda citaju, mozda ne, a bas to sto pricas su najveci problemi ovog programa i ako im dovoljno ljudi skrene paznju (iako bi trebalo da je ocgiledno) moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooozda nesto promene. veca sansa nego samo jedni drugima da se zalimo

Ja sam im skretao paznju, izmedju ostalog, i na affiliate program probleme, kad god bi mi ponudili da popunim onu anketu sto iskace. Sto vise ljudi to uradi, veca sansa da Ananas nesto promeni.

• Like
Reagovanja: nen
Nazad
Vrh Dno