Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jer to radi ovako - kupuješ poklon karticom (kupljenom 5k jeftinije) + koristiš kod za -5k (ponovo, sad direktno)?
I tako dobiješ -10k (ili sam pogrešno razumeo)?
Tako je, samo mozes poklon karticu kupiti sa drugog profila i da namenis glavnom profilu. Za slucaj da vaucer moze da se iskoristi samo jednom po profilu.

Da li ima ovakva tema za gigatron kodove?

Pozdrav, molim za pomoc nisam do sad imao iskustvo sa ananasom. Kako i gde da aktiviram taj kod od 5000din popusta, da li je ta opcija samo odredjenim danima ili je uvek dostupna? Planiram da kupim klimu pa bi mi bas legao neki popust...

Ja pokusao sad za poklon karticu da iskoristim5000 nije htelo.
Jel ima neko kod za 2000 popusta bio bih zahvalan 🙌

E1LT90

Pokusavajte u toku dana,bilo je vec tako cas moze cas ne moze,kao da zabrane pa puste ponovo.

Pre ce biti da je sistem preopterecen a ne da li pustaju ili ne...

Ja sam stavio u korpu proizvod i iskoristio kod u subotu, još nisam poručio, ali mi stoji da je aktivan kod i smanjuje mi cenu za 2000rsd. Ako ne naleti danas neki 5000 poručiću tako. Nije mi radio a5000.

Jel oni salju te vaucere na mail ili kako, posto meni nista ne stize sem informacije kad nesto porucim, jel treba nesto da aktiviram?

Ja sam stavio u korpu proizvod i iskoristio kod u subotu, još nisam poručio, ali mi stoji da je aktivan kod i smanjuje mi cenu za 2000rsd. Ako ne naleti danas neki 5000 poručiću tako. Nije mi radio a5000.
Pazi to ti ne garantuje da radi,nekad smanji i kad kliknes na kraju poruci samo izbaci da je kod nevazeci.
Jel oni salju te vaucere na mail ili kako, posto meni nista ne stize sem informacije kad nesto porucim, jel treba nesto da aktiviram?
Salju,ali ni meni nikad nisu poslali🤣

Pitanjee, sta ako uzmemo poklon karticu od 35000 uz vaucer a5000 (dakle platimo 30000), narucimo nesto od 35000 i platimo poklon karticom a onda odmah otkazemo porudzbinu.. Da li bi nam onda uplatili na račun 35000?

Mislim da će brzo da ukinu poklon kartice jer postoje razne malverzacije (ili eventualno da vaučeri ne važe za njih)

Pitanjee, sta ako uzmemo poklon karticu od 35000 uz vaucer a5000 (dakle platimo 30000), narucimo nesto od 35000 i platimo poklon karticom a onda odmah otkazemo porudzbinu.. Da li bi nam onda uplatili na račun 35000?

Mislim da će brzo da ukinu poklon kartice jer postoje razne malverzacije (ili eventualno da vaučeri ne važe za njih)
Mislim da bi ti vratili iznos na poklon karticu, novac ti neće vratiti sigurno.
A da plaćaš novcem i koristiš neki vaučer, vratili bi ti samo novac koji si uplatio. Nema logike da ti vrate i vrednost vaučera, zar ne ?

Infinite money glitch 🤣

Nema pravila za random slanje vaučera..
O rodjendanskim smo vec pričali da se ne ponavljam..
500/4000 opet nema pravila.. Meni npr najviše stižu na mail naloga koji otvaram jednom godišnje.. Tačno primećujem da su ga oni nekako vezali za nalog koji koristim za kupovinu.. Kako.. ne znam..gmail/outlook..
Da.. O ovome cini mi se niste pisali.. Nalog sa kojeg povremeno kupujem.. Tamo mi npr 2, 3 x godišnje pošalju 1000/5000..🤷
Ukoliko imate naloge koje ste otvarali ranije. Proveravajte ih redovno..mislim mailove..
I za ove 500/4000 imam glupu teoriju..Kada otvorim nalog da bih stavila nesto u korpu..i uradim to.. iskoci prozorcic da pogledate korpu.. E ne gledajte.. Samo zatvorite i ne dirajte korpu. Uvek mi stigne.. Znam da zvuci glupo ali radi.. 😂
Danas su počeli da ih šalju preko Vibera.. Evo podelicu ih sada.. Dobila sam dva danas..
Dakle 500/4000
AhMTHTSB
Hs0dzBhE

Oni inace ne vaze samo 2 dana kako piše..vec mesec dana..ali najbolje je iskoristiti ih u mesecu u kome ih dobijete..

P. S. Kupovinom poklon kartica aktivira/produžava se i članstvo.

Vaučeri za garderobu onih par brendova jos uvek vaze.. brend2000 i ubacili su novi moda2000 oba na korpu od 6000..da ne pišem brendove..

Intex ručna pumpa dupla brzina 69 din.. 😂
Intex samostojeca pumpa 48cm oko 500..
Razne druge intex sitnice za bazene su bas bas snižene..
Eto...

Poslednja izmena:
Plaćeno ali nema porudžbine, nema mejla, a poklon kartica iskorišćena. Baš da vidimo kako će se ovo završiti.

Mislim da bi ti vratili iznos na poklon karticu, novac ti neće vratiti sigurno.
A da plaćaš novcem i koristiš neki vaučer, vratili bi ti samo novac koji si uplatio. Nema logike da ti vrate i vrednost vaučera, zar ne ?
Vaučer uvek vraćaju.. Nekada automatski a nekada morate da tražite.. Čak i deo vaučera možete da tražite nazad(kada je nešto isporučeno nešto ne)

Plaćeno ali nema porudžbine, nema mejla, a poklon kartica iskorišćena. Baš da vidimo kako će se ovo završiti.
I meni se desilo isto to. Zvali su me 3x iz korisničke podrške ali još uvek nisu rešili. Sva sreća sačuvao sam po samom završetku kupovine broj porudžbine. Oni je u sistemu uopšte ne vide pod tim brojem.

Naivni mi, naivni i oni :rolleyes:

Imam i ja broj porudzbine.

@joca89 Jesi li ih zvao telefonom ili si slao na Piši nam?
Ja sam poslao upit ali bez odgovora za sada.

Slao sam upit i zvao. Pa su oni mene zvali juče 2-3x. Nisu me zvali danas. Trebalo im je vremena da skapiraju šta se desilo. Prosledili su verovatno nekome u it sektoru pošto devojke iz supporta ne mogu uopšte da vide porudžbine. Kao da ne postoje.

Blago nama, napisao sam komentar na temu njihovog IT sektora u drugoj temi...
Možda kod njih ne postoje u sistemu ali postoji i dalje stranica https://ananas.rs/hvala-na-porudzbini/{{KodPorudžbine}} gde možeš videti da je poručeno preko njihove platforme, ako znaš kod naravno. Bez tarabe se unosi kod.

Evo zovem ponovo i dalje se niko ne javlja. Sigurno je velika šteta sa ovim vaučerima napravljena jer neko ko tamo programira ne vodi računa o osnovnoj logici kada dizajnira aplikaciju i servise. Pa su se učaurili danas. Ali obzirom ko je "gazda" ove firme, ništa me ne čudi.

Nazad
Vrh Dno