Igra je zesce bolesna. Ja sam ipak ocekivao neku misteriju a dobili smo neku mesavinu filma Hostel i igre Call of Cthulhu.
Ako zanemarim tematiku, igra je bas lepo uradjena. Prvo svidja mi se sto neke operacije (otvaranje vrata, odvrtanje ventila, pomeranje rucica) zahtevaju iste te pokrete misem. Svidja mi se kako su uradili navikavanje ociju na mrak (prvo nista ne vidis a posle polako se sve posvetljava). Atmosfera je u pocetku fenomenalna i stvarno te tera da koracas sitnim koracima. Medjutim kada provalis da u igri na vecini mesta postoji samo jedno cudoviste koje te vija onda sakrivanje postaje rutina (trcis, kada vidis cudoviste sakrivas se negde a to ne mora ni da je bas potpuni mrak i cekas da ode). Onda, igra pocinje da bude sve bolesnija kako se prica odmotava i na kraju je to jedino sto ostane. Tada te atmosfera previse ne pogadja vec te vise nervira mrak. Zagonetke su tipicne za bilo koju normalnu avanturu, muzika je ok i bas pomaze atmosferi koja je teska i mracna. Igra nije nesto teska ali je postojalo par mesta gde sam se zaglavio.
P.S. Savet onima koji pocinju. Procitao sam na internetu da se moze desiti da na prvom nivou ne pokupis petrolejku. Ako to uradis ili igranje bez iste (sto je glupo i skoro nemoguce) ili ucitavanje neke prethodne pozicije.