Šta je novo?

AMD X670 X670E ploče

Novi UEFI 2204 za Asus ploce:

Update AGESA version to Combo AM5 PI 1.2.0.0a Patch A for better stability with AMD Ryzen™ 9000 series processors.

Novi UEFI za Asus ploce (2403)

Ako je neko probao, kako se se sada ponaša blesavi Asus EC? To je ono što nebulozno prikazuje zbir svega, napona, snage, temperature, pa tako imamo podatak o milijardu milijardi stepeni.

Mada može da posluži u HWinfo, sa svojim podacima o VRM na ploči.

Evo sta meni prikazuje HWiNFO a evo sta prikazuje BIOS:

1727626604999.png

1727626781126.png

Znači, u biti ništa nije promenjeno. I dalje je ostala ta blesavost sabiranja. Ni vreme nije tačno. Šta tu tek računa...

Razumem da radi sve to, da bi se dobila neka srednja vrednost, ali ne mogu da se ne osećam blesavo kad to vidim.

Mislio sam, da je nešto urađeno, zbog ovoga, ništa više:
Updated EC firmware from 0119 to 0120.

X870 sloce isto imaju problem sa naponom na memoriji. Sve je ludilo i polu zavrseno to je nova normlanost ne znam sta reci.

Sutra mi konacu stizu dva kom 9950x pa ulazim u igru :D

Izgleda da je moja ProArt x670e otišla u večna lovišta, sreća pa je u garanciji. Prvo se računar počeo restartovati sam od sebe, sad samo svetli ram led, narandžasti i to je to. Rade ventilatori i to je sve.

Izgleda da je moja ProArt x670e otišla u večna lovišta, sreća pa je u garanciji. Prvo se računar počeo restartovati sam od sebe, sad samo svetli ram led, narandžasti i to je to. Rade ventilatori i to je sve.

Da li si probao RAM u drugom računaru?

Da, radi ali memorija iz tog računara ne radi na Asusu.

Vrh Dno