Nećeš da prekineš? Ok...
Nema sta, b450 samo MSI, x470 samo Taichi, x570 budzet Elite, sledeca stanica je Taichi x570. Posle x570 Taichi samo Gigabyte
Eto, za mene je ovo glupost.
To sam i ja rekao(b450 tema), specifična namena i kraj priče, ali onda Kolos dođe i kaže kako je Asus overall najbolji, što je čista glupost.
Imaju jednu dobru ploču, što se tiče b450 i x470, i to je hero, sve ostalo za istu ili čak nižu cenu, ima da se nađe na drugom mestu.
Nema, svakoj najmanje fali Asus BIOS.

Na stranu specifični konektori i Asus sexyness.
Od 100 kupaca, jedan će da baci pare na custom loop, I to na 3900x.
3900x I razumem, ali na 3700x nikako, čisto bacanje para. Estetika je nešto drugo totalno i bragging rights.
I to je sad problem, da mi ne treba možda dozvola šta ću i kako da hladim?
Lepo piše:
2-pin T konektor jer sam mu sastavio i custom vodeno(CPU i GPU).
Zbog zato, može mi(mu) se. Zbog CC120 ekipe, zbog Black Widow ekipe, zbog MSI Tomahawk ekipe, zbog price–performance ekipe, terapija.
Ovo sad me podsetilo na neku raspravu kada se pojavilo MS Black Widow kućište i kada su masovno počeli da se lože u temi da je
ISTO kao Fractal R5...ovce za šišanje, bla bla, stara ploča...
Kažem im da nije ni po čemu isto, osim što samo podseća izgledom na R5. Fractal(osim kvaliteta) nudi mnogo više(aludirajući na custom loop) i da je sa razlogom skuplje i da većina ljudi ne koristi sve mogućnosti tog kućišta, kao i to da nema jeftinijeg kućišta koje sve to nudi.
Ne, oni nastave po starom, bla bla, Black Widow zakon, mi ovce...
Pitam, kako onda da u MS smestim dva 360 radijatora?
Lik odgovara da mi ne trebaju dva radijatora! :zgran:
Šta reći...