pozzz svima imam amd phenom II x3 720 be,e malo sam cacko u biosu acc i uspeo sam da ga otkljucam ali nije zadugo radilo... Komp sve normalno radi ali kad hocu nesto da otvorim npr winamp, home theater...komp iz cista mira zakuca i pomaze samo restart, necu dalje da experimentisem dok mi za koji dan nestigne nowo napajanje i hladjenje ...... sta vi mislite dali je to do napajanja ili do loseg primerka procesora(primerak koji nemoze da se odkljuca)...
Probaj da zaključaš neispravno jezgro ali ne i l3 keš. Nisam imao iskustva sa tim ali mislim da to možeš uraditi sa AMD overdrive-om
download
Aha, ali da li je tacna temperatura posle unlock-a?
Meni se na box-u gasio racunar pri nekih ~50c (sto mi je nekako malo da bi se aktivirala termalna zastita?), sada je nekih 10-ak c niza temperatura...
Sa kojim programom dobijas najtacnije ocitavanje temperature?
Ovo definitivno nije 65c, ispekao sam prst na NB hladnjak :d
A nema teorije da zakacim nista, pokusavao sam sa zlatnim strunamatj. nekim licnama ali nema teorije. Imam neku 6-cu, 8-cu, 10-ku itd ali nista od toga nece, nestabilno se drzi :S:
A budjavo kuciste nema bocno mesto za fan osim gore a tu je hyper TX2...
Kupi neku duplex traku pa zalepi neki manji ventilator za hladnjak na cipsetu, bez zezanja probaj to, pa ako ne moze onda sigurno moze da se izvede plasticnim vezicama.
Izvinjavam se za dupli post, samo da pohvalim Prostreet-a za ideju - kupio danas, drzi odlicno! To je inace vent od S754 box-aTemperature su nize za ~12c na 50% obrtaja.
Sad cemo da vidimo max oc :cigar:
Ova prva nije uspela, vent se odlepio kada se aluminijum ugrejao, spao dole i poceo da skace po kucistu :d Dva puta...
Upravo dobio drugu duplex, isto za lepljenje lajsni, ova mi deluje jace pa cemo da vidimo... U svakom slucaju cu da slikam obe trake pa da svi znamo koje mogu da drze a koje ne. Za sada ova druga drzi![]()
Ovo definitivno nije 65c, ispekao sam prst na NB hladnjak :d
A nema teorije da zakacim nista, pokusavao sam sa zlatnim strunamatj. nekim licnama ali nema teorije. Imam neku 6-cu, 8-cu, 10-ku itd ali nista od toga nece, nestabilno se drzi :S:
A budjavo kuciste nema bocno mesto za fan osim gore a tu je hyper TX2...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari