Izuzetno dobra vest, mozda i najznacajnija u istoriji komapnije...
Sudeci po inicijalnim testovima, Bulldozer je po performansama vrlo blizu intelovom hexa core pulenu (verovatno misle na Gulftown).
Naravno, ovo je samo vrh ledenog brega, dostupnih informacija ima daleko vise... u odredjenim krugovima, naravno![]()
Ako ovaj smesko ima veze s karakterom tih "dostupnih informacija u odredjenim krugovima", bice da ce Bulldozer biti jako jako interesantan. :-devil-:
Anti Patriota je napisao(la):Sto se tice CEO-a, njemu ne treba ni buldozer ni amd. Mogao je sebi da zaradi sebi lepu penziju na short-anju akcija. 10% za dan, malo li je
Ovo zvuci zanimljivoDusan K je napisao(la):verujem da ce Bulldozer APU svakako imati neki eDRAM (512MB najmanje)
Definitivno lep napredak u ovoj sferi, znao sam ja da Intel ne nudi mnogo sa Atomom, ali da ih ovako razbiju uz nizu potrosnju nisam ocekivao![]()
C-30 i C-50 verzije jesu od npr. N550:Pa potrosnja je niza od Atom + ION kombinacije, od samog Atoma verovatno nije.
Ne pise koliko Wh ima baterija, ali prijatno sam iznenadjen trajanjem baterije kod ovog modela, obzirom da ima veci TDP (18W). Ocekivao sam da ce biti primetno losiji od C-50 npr, koji ja drzim na oku.
Definitivno lep napredak u ovoj sferi, znao sam ja da Intel ne nudi mnogo sa Atomom, ali da ih ovako razbiju uz nizu potrosnju nisam ocekivao![]()
Pishe u testu da je baterija 51Wh
C-30 i C-50 verzije jesu od npr. N550:
Ako neko izbaci C-50 sa recimo ~65Wh baterijom bice :banana:
i7 950, a socket 1156?
Samo porediti 8 core procesor za intelom <2010 a ne ubaciti sandy bridge koji ce biti direktan konkurent ako ne i nesto novije iz intel kuhinje je smesno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari