Trebalo bi da ima 3D cache na oba CCD. Znači potencijalno jedan problem manje ali još uvek ostaje memorijaJel sam ja dobro shvatio tech Jesusa, ovaj 16core CPU ima isti problem kao stara generacija? Jel će i novi 16 core X3D isto imati problema sa 3D cache?
Mogli su da preskoče ovu generaciju, da se Intel nije samoubio ovo bi bila baš velika AMD blamaža...
fora je u tome da vidis maximum isto na azotu ponasa kao i 7950x, znaci vrlo verovatno se isto ponasaju i na normlanom hladjenju.Lepo od njih ali sam malo kratak na tečnim azotu.
Opa , do Win 11 je !
Opa , do Win 11 je !
Pa naravno da ce imat ako dodelis jedan numa jednom VM i onda aplikacija nema sta da brlja.... vama uopste nije jasna arhitektura CPU, isto vazi i za severe ni jedan nije pogodan za desktop rad, server aplikacije su multitherad i pisu se specijalno za numa arhitekturu jer i tu zna da bude problema jer resursi koji se dele ako se ne optimiziju tacno pad performansi je ogromanNeki pišu utiske, da je dosta sve bolje na linux-u, ali pravo otkrivanje tople vode ovde je, da napominju da imaju bolje performanse windows VM na proxmox-u, od nativne windows mašine.
Ne, ne. Nista win-u ne fali, sve radi kako treba.Blender 4.2.0 - Windows 11 vs Arch Linux + KDE:
Monster: 27% bolji rezultat
Junkshop: 16% bolji rezultat
Classroom: 24% bolji rezultat
https://imgur.com/a/domdtxdissar-moh-ra3-420-standalone-unit-with-2x6-tubing-rlI8N18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari