imao sam info da stoji kod uvoznika da cekaju dozovlu da mogu da ga prodaju, pa juce sam ih opet cimao i cekam sada za dalje posto sam trebovao 3 kom 9950x pa ce da vidimo danas sta i kako.Znali se kada Zen5 stići kod nas ili se čeka R7/9 ?
jefitnije je svakako nego kad je 7k serija izasla, ovo su uporedili trenutne cene na marketu.Kakvo "kidanje" sa cenama, posebno 9900X.
Evro preko 140?Ako se dobro secam, ja sam 5900X nedugo posle izlaska platio oko 500eur/70 i neka hiljada...
Mozda ovo (vest od danas)?Postoje glasine da će nekom narednom AGESA-om, 9600X i 9700X biti "vraćeni" na 142W PPT.
Nije.Zar nije 105W?
Mozda ovo (vest od danas)?
ASUS X670/B650 Series Beta Bios 2302/30301) Update AGESA to PI 12012) Improve system performance
u prvoj turi uvek bude na kasikicu.Monitor je još naj manji, koliko je to uvezeno, 10 -10 komada. ? Kada se prvi Ryzen pojaviom skoro svi su imali istovremeno, Ja sam 1600x nabavio drugog dana u prodaji u pecinoj bivšoj prodavnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari