s16
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2008
- Poena
- 405
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9800X3D
- Matična ploča
- Gigabyte B650I AX
- RAM
- Kingstone 2x32gb 6400 FURY
- GPU
- Asus RTX4080 Super ProArt
- Storage
- 4tb Samsung 990 Pro
- Zvuk
- Logi G Pro X2 Lightspeed
- PSU
- CM 850w SFF
- Kućište
- CM nCore 100 Max
- Monitor
- Alienware aw2723df
- Miš & tastatura
- Logi G915X & Logi G Pro Superlight
- Laptop
- Asus Zephyrus G14 GA403
- Tablet
- Apple iPad Air M2 Wi-Fi 128GB - Space Gray
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pristup internetu
- Optički internet
Nikad nema savršene stabilnosti. Tokom zadnjih 20 godina zezanja sa procesorima mi se dešavalo da prime pukne na neklokovanom procesoru, a onda isto tako da klok testiran po 20 sati pukne u toku igranja igrice. Od tad sam uveo po sat dva maks testiranja, ako ne puca, sednem da se igram ili radim, ako i tad ne puca, to je to, kraj mog testiranja.
Ali da, sad sam radio na savet ovde sa CoreCycler i prolazilo mi je po 2 3 sata, pustim prime i pukne odmah. Pa onda nekom kombinacijom ta dva sam došao do nečega.
Sve u svemu, namešten per core na -33 do -26, sa +50mhz i scalar na +5, testiran sa par stvari po par sati i par igrica, radi kao bombona. Sad i na benchmarcima baca 5-7% bolji score jer održava klok bolje.
E da, i Agesa 2b je malo podigla score u svemu.
Ali da, sad sam radio na savet ovde sa CoreCycler i prolazilo mi je po 2 3 sata, pustim prime i pukne odmah. Pa onda nekom kombinacijom ta dva sam došao do nečega.
Sve u svemu, namešten per core na -33 do -26, sa +50mhz i scalar na +5, testiran sa par stvari po par sati i par igrica, radi kao bombona. Sad i na benchmarcima baca 5-7% bolji score jer održava klok bolje.
E da, i Agesa 2b je malo podigla score u svemu.