Pa ne znam baš, Tomin bios čip je od 16Mb dok je kod recimo AsRock 128Mb... Mogu oni da peglaju i peglaju al ako nema mesta... Još je onaj Msi lik na reditu napisao da je malo verovatno da izbace jednu granu Bios update koja će imati podršku samo za 3x generaciju, kao bilo bi im isuviše komplikovano da uporedo izbacuju nadogradnje za dve Bios grane...Hehe, ma valjda ce da bace novu verziju, sa novim tehnologijama i podrskom, sve u svemu mislio sam na kartu u tom rangu i takvim kvalitetom.
X570 je preskup i ko fura stock, bespotreban.
Ne zaboravi jednu molitvu da proradi na Tomahawk... :/
Obrni-okreni podrsku za trecu generaciju na Tomahawku ima da naprave, ili da nude neki povratak ploca i zamenu za nove, problem bi napravili sebi da veliki broj ljudi ne bi kupio MSI posle toga.Pa ne znam baš, Tomin bios čip je od 16Mb dok je kod recimo AsRock 128Mb... Mogu oni da peglaju i peglaju al ako nema mesta... Još je onaj Msi lik na reditu napisao da je malo verovatno da izbace jednu granu Bios update koja će imati podršku samo za 3x generaciju, kao bilo bi im isuviše komplikovano da uporedo izbacuju nadogradnje za dve Bios grane...
Ako je sam slot isprojektovan kako treba (tj. "over-engineered"), moze da podrzava 4.0 brzine.
U jednoj firmi mi rekoše da MSI tomahawk ne radi, ali da MSI B450-A PRO radi super. Ja sam se nešto uhvatio za ASUS TUF B450-pro jer na Asus sajtu piše da podržava nove procesore, ali verovatno bi mi bilo pametnije da poslušam savet i uzmem B450-A PRO jer ne izgleda uopšte loše.
Dajte još neka konkretna iskustva dok se (još uvek) nisam prešao.
Inače, kupujem za firmu i rešio sam da mora, za promenu, da bude AMD.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Probavam danas i javljam kako radi.B450-A Pro je sasvim ok ploča, praktično isti B450 Gaming Plus minus gejming šminka. E sad, kako se snalazi s novim Ryzenima i BIOSima, ne znam...
Moći će verovatno da podrži, ali OC je upitan. Ali svakako i na defaultu je dobro da može.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kakva je situacija sa MSI B450M Gaming Plus? Nisam hteo da idem na obicnu verziju jer me overclock i crossfire ne zanima, samo 3600 u buducnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari