Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Valjda su mislili na to, nisu tako glupi...valjda.
Zezam se, ne bi trebalo ništa da bude. Na grafičkim kartama se x puta dešava da pasta procuri na te sitne komponente oko GPU čipa ako menjaš nekad fabričku pastu...dokle god pasta nije elektro-provodljiva, ok je.
Cene su o.k. Ja sam platio 5600g kada je izašao oko 330€. Mene više brine potrošnja struje. Jedina realna predost kod AMD a bi bila da matična ploča podržava i starije procesore. Da novi soket AM5 traje koliko i AM4.
There have been several rumors claiming that AMD has delayed the launch of its next-gen Ryzen 7000 processors. Originally slated to roll out in mid-September, the Zen 4 chips are now reportedly hitting the retail market on the 27th of September. One might argue that the delay is meant to...
AMD's second-generation 3D V-Cache arrives after the first wave of Zen 4-powered Ryzen 7000 series, expect a tease soon, Zen 4 V-Cache launches Q1 2023.
Pa generalno da kad se uzme koliko je USD jaka a euro/dinar slab.......
Mada ja ocekujem jer je prodaja desktopa slaba da intel i amd moraju da malo ulete u rat cena, nema druge
Zašto bi? Intel će da se omrsi od ljudi koji ne žele da kupuju nove ploče i DDR5, AMD će da se omrsi od early adoptera. Nemaju potrebe da obaraju cene tako rano...
Svima je jasno da je boom u prodaji bio privremen...sad se vraćamo redovnom programu.