- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Je, vec par dana radimo pomutnju po redditu i pokusavamo doc do Gamers Nexusa da napravi investigaciju, ja sam narucio doticnu karticu ali sam ju u zadnjem trenutku uspio otkazat. XFX staff pokusava neumorno odgovorit na svaki reddit post ili tipa na taj clanak da je greska vidjena i da ce ju ispravit. Ali to nije sve, ne govore nista o vapor chamberu i manjem hladnjaku na Mercury non OC kartici koja treba imat najbolje hladjenje, ali glavno da su pol stranice editirali (a mi imamo slike prije-poslije). Za sad nude jedino povrat kartice + prepaid label za besplatnu postarinu nazad. A neki ljudi zele zadrzat karticu i neku naknadu, ili zamjena kartice za ono sta su narucili (znaci 3x8 pin i vapor chamber, tj. OC model).
Definitivno bar 9070 a svakako nije mnogo sporija od XT a novija tehnologija nego GRE.Možda sam van teme,
ali pitao bih da li uzeti
XFX AMDRX-7900GRE GAMING 16GB za 76.990?
Ili davati vise para za 9070, eventualno 9070 XT.
Sklapa se konfiguracija, kupljen 7800x3d.
Hvala.
Mislim da tu grešite, pogledajte B580 fijasko sa bilo čime što nije najbrži mogući CPU trenutno. No dobro, da se ne mešam u uređivačku politiku, kapiram da većina koja kupi 9070 ima vrlo brz CPU pa u našim uslovima ova rasprava i nema smilsa, ko da 100 000 na GPU ima i CPU od 50 000 sigurno.Kome je do rasprave o uparivanju procesora i grafičke neka otvori novu temu
Samo pogledaj ovo pa sam zaključiMožda sam van teme,
ali pitao bih da li uzeti
XFX AMDRX-7900GRE GAMING 16GB za 76.990?
Ili davati vise para za 9070, eventualno 9070 XT.
Sklapa se konfiguracija, kupljen 7800x3d.
Hvala.

Sapphire Pulse definitivno.I na kraju, koji modeli imaju PTM i 2 osmopinca...? Pulse i Hellhound?
Anyway back to topic...
A za te pare 7800x3d lagano, pa neka vidi onaj sto ima neki onako procesor da li se isplati uzeti dresa za 300-400 evra vise.Pa nije bas duplo ali bar po cenama po nasim radnjama jedno 300-400e je skuplja 5070ti od 9070xt.
Vredi ne 600, nego 5600, ako je potrebno za posao i ako ce da se isplati, ali za igranje se ne isplati ni 200, a kamoli "nesto vise", tj. 300-400,Samo za profesionalni workload se isplati, jer kad se scena iskomplikuje u 3d modeliranju, platili bi ste i 600 evra za cuda jezgra da mozete da završite projekat ugodno. Sa ovim mojim 6900 xt sam osuđen samo na rendere koji ga podrzavaju, kao cycles na primer koji do skoro nije znao da prikaze roughness highlights .
Znam, ne treba svima, ali opet je razlika u cenu tolika da 9070 i njegovi derivati uopšte više ne izgledaju toliko primamljivo. Dobija se zaokruzeniji proizvod za nesto vise novca, i mislim da vredi .
Da se 9070 prodaje po msrp, ne bi bilo govora uopšte .
Ovako...
Mozdaaa mi treba trajno zabraniti pristup internetu ne samo forumu...Evo i moja 🙂
Jedino sto me mrzelo malo sredim kablove pa su se uvrnuli...I ne znam da li da koristim 2 kabla 8 pin posebna ili jedan kabl iz kog se razdvajaju 2 kablica 8 pin?
I jedino sto moram da prikacim 3-pin kablic da bi mi i za graficku bila ova bela boja, ne ove dugine boje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari