- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Lagano i u 2k.
Posto ne bih rizikovao sa asrock-om zbog tih visokih hot spot temperaturama isao bih na neku od ove dve. Sa kojom je bolje iskustvo sto se tice temperatura ali i same karte? Sto bi rekli sta je sigurica?
Sapphire nitro+ rx 7900 xt
Powercolor rx 7900 xt hellhound
Ako budes citao tudje probleme sa drajverima na internetu, neces nikad preci na AMDkada amd napravi krsten driver za gpu, mozda ce moj novac zavrsiti kod njih
Pa nije bas "mali" problem to. Da nema te bojke daleko bi mi lakse bilo da je preporucim drugima.Kakve tačno probleme imaju AMD driveri? Mada, ja sam prvi mislio da imaju problema, nisam mogao nikako da riješim da mi profil za podešavanje karte (klokovi, fan%...) čuva svaki put posle restarta ili paljenja računara, ispostavilo se da problem pravi Gigabytov Control Center koji je ionako užasna aplikacija, nakon deinstalacije sve radi kako treba.
Brdo novih AAA naslova sam probao zadnjih pola godine čak i neke stare (krenuo Betmena da igram, instalirao prije neki dan Batman Arkham Elysium) nikakvih problema što sa aktuelnim što sa starim naslovima.
Suma-sumarum, jako sam zadovoljan sa 7900xtx (bilo je malo cimanja sa pump-out-om u početku, ali ptm7950 riješio trajno posao, vrijedilo se iscimati) u ovom nevremenu što se tiče ponude high-end grafičkih karti ispade i najbolji deal (ako se uopšte može i nabaviti više).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari