- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Jadno je stanje na PC tržištu već nekoliko godina. I onda proizvođači krive Windows za prodaju...
lose za cene, oce biti uopste nove karte od amd-a to je moje pitanje...
Jadno je stanje na PC tržištu već nekoliko godina. I onda proizvođači krive Windows za prodaju...
Kupujem 2K monitor, takodje i Oculus Rift kad izadje, trebace mi nesto da tera igre u 90 fps u 2160x1200.
Jel to neki nov program za rendering stize? :d
Potvrdili APU+GPU za DX12? Tačno će da padne 260X/360X na jesenDeus Ex Mankind Divided ce imati DX12 podrsku
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=165393062&postcount=1
Taj Fiji ce ocigledno biti jako skup. Nazire se cena od 800$.
Ja se nadam da to nece biti istina.
Takodje pominju jace cene za Rebrendion karte za koje se takodje nadam da to nece biti tacno sto
i nema neke logike.
http://videocardz.com/55734/amd-radeon-300-series-to-arrive-on-june-16th
290x dere jer je NV preksupa za sad... a vise tesko da je moguce bez 14/16nm
Trebalo bi da bude DX12 only da bi bilo stvarno optimizovano kako treba.
Evo DICE razmatra da li da Battlefront bude Windows 10 only, sto bi im navodno dosta olaksalo development. To jos i mogu da razumem posto ce prelaz sa Win7/Win8 na Win10 biti lagan za one koji imaju orginal OS.
Pa ako su kupovali novo u prodavnici, ok i donekle, ali, preporuciti 960 pored 290x... Je u najmanju ruku smesno, pricas o potrosnji koja je koliko veca na godisnjem nivou? 3000din?Moze da dere koliko hoce ali nvidija je preskupa jer je takvo stanje trenutno na trzistu, voleli ili ne voleli istina je da igre uticu na kupovinu grafickih karata i dan danas, trojici drugara sam preporucio u zadnjih mesec dana gtx960 i gtx970 jer trenutno jedino one rade kako valja na witcheru ... mozda je 290x bolja kupovina ali kombinacija vise potrosnje i naravno optimizacije sa igrom jednsotavno najpametnije i najsigurnije trenutno za ljude koji hoce da igraju witcher kako dolikuje ... da je ljigavo sa nvidijine strane jeste naravno![]()
Odlično, i sve AAA igre 64-bit only i eto nama lepote.Evo DICE razmatra da li da Battlefront bude Windows 10 only, sto bi im navodno dosta olaksalo development. To jos i mogu da razumem posto ce prelaz sa Win7/Win8 na Win10 biti lagan za one koji imaju orginal OS.
Zivi bili pa videli za godinu danamark my words... Prodavace se u najmanju ruku za iste pare polovne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari