bome oni dobro odlazu, samo da ne bude avgust![]()
te price DP i gaming GPU su za malu decu, samo fljoskula da AMD opravda svoj zaostatak.... inace znas i sam da je maxwell efikasniji od AMD i u miningu
Inace NV vec odgovara na 390x
NV 980TI najavljen za 16-26 maja
Pa mining i nije vezan za DP.
Mislim da nece biti cut-dawn 980Ti, verovatno samo veci boost clock, videcemo.
Dobro, kad se zeli nesto postici onda moze drajveri, u suprotnom, moze i nesto drugo.:trust:
Imao sam bas tad AMD 7970 i znam bas dobro o tom legendarnom drajveru, koji je u principu bio odgovor na gtx 680 i kasnije sa 7970 ghz edition doneo je prednost u performansama. Ali je , kasnije se ispostavilo kao problem, doneo je i dosta losiji fremetime i gameplay.
Ono, AMD je radi nesto malo boljih performansi zrtvovao ovo drugo i mogu reci da sam i radi nekog tog loseg frametime-a i loseg minimalnog framerata i naglih padanja fps-a i nekih odredjenih bubica sa drajverima i presao na gtx 780.
Samo ti meni objasni kako je 12.11 performance driver donio losi frametime kad u momentu izlaska 12.11 drivera nigdje nije bio test tog performance drivera iskazan kroz frametime u odnosu na starije drivere.Imao sam bas tad AMD 7970 i znam bas dobro o tom legendarnom drajveru, koji je u principu bio odgovor na gtx 680 i kasnije sa 7970 ghz edition doneo je prednost u performansama. Ali je , kasnije se ispostavilo kao problem, doneo je i dosta losiji fremetime i gameplay.
Ono, AMD je radi nesto malo boljih performansi zrtvovao ovo drugo i mogu reci da sam i radi nekog tog loseg frametime-a i loseg minimalnog framerata i naglih padanja fps-a i nekih odredjenih bubica sa drajverima i presao na gtx 780.
Bas si uporan, nema sta.
Evo i @Kimins je u Paskal temi nesto rekao o ovom problemu, pa mozes i njega pitas.
Jooj, teras me sad da googlam, ne mogu bas svih detalja da se setim.
Da, to je taj Catalyst 12.11 legendarni drajver. Stvarno je dono boost u performansama, kako smo samo tada likovali nad Nvidiom, samo tako.
Pomenuo si taj Catalyst 13.2 beta i njegova glavna namena je i bila da popravi taj neki latency issues i te probleme koje su doneli predhodni drajveri, konkretno 12.11 drajver.
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2296192
Ima ne net-u puno price o tome, pa moze da se pogleda. I da ne ispadnem pristrastan, koliko sam pratio, AMD je poradio na tom problemu narocito sa R 200 serijom i dosta se popravio, a verujem da ce i sa novom R 300 serijom jos vise napredovati i da ce se pribliziti dosta Nvidi-i na tom polju.
Ova sa 3GB je verovatno 960ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari