La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Nista ne fali Vaporu. Osecam da ce se klati sa Asus-om.
Dal je moguce da su tako brzo nestale karte.... ?
Ja cekam da uzmem asusa r9 280x ako ga nebude onda cu ici na nekog gtx 770 samo ako im spadne cena.
Ovako onda amd sa sto duzom garancijom i dobrim hlađenjem.
Technische Daten
Produkte-Nr: MATRIX-R9280X-P-3GD5
Bustyp: PCI-E 3.0 x16 (Abwärtskompatibel)
Chipsatz: Tahiti (HD 7970 Chip mit neuer Firmware)
Chiptakt: 1100 MHz
Speicher: 3 GB GDDR5
Speicherbandbreite: 384 bit
Speichertakt: 6.4 GHz (1.6 GHz GDDR5)
Shaders: 2048 Stream Processors, 128 MTUs, 32 ROPs
Technologien: Direct X 11.2, OpenGL 4.2, AMD GCN 1.0, AMD Mantle, AMD Eyefinity 2.0, CrossFireX Support, AMD HD3D Eyefinity, VCE, UVD3, ZeroCore Power
Kühlung: 3 Slot Dual Fan MATRIX Kühler aktiv
Besonderes: Dual-Link Support, HDCP, unterstützt HDMI 1.4a High Bitrate Audio, 28nm Processor Technology
Grafik-Anschlüsse: 2 x DVI (Dual-Link, max 2560 x 1600), 4 x DisplayPort (DP 1.2)
Strom-Anschluss: 2 x 8-Pin-PCI-E
Physische Länge: ca. 29cm, (Achtung überbreit)
Lepo izgleda karta ali je triple slot... Asus R9 280X MATRIX Platinum - Cena 396 chf ili ~ 36k dinara
Izvor: https://www.digitec.ch/
Pogledajte prilog 125663
Ajao, +milion
http://captiongenerator.com/8382/Hitler-Reacts-to-AMD-290X-GPU-leaks
Maybe next year...
Ja cekam da uzmem asusa r9 280x ako ga nebude onda cu ici na nekog gtx 770 samo ako im spadne cena.
Ovako onda amd sa sto duzom garancijom i dobrim hlađenjem.
Ala ovde vlada interesovanje za karte,kazu polse kriza..evo mozemo da se dogovorimo skupite se 20+ koji hoce da kupe,nadjite na kom sajtu zelite da kupite (u sustini imate oko 3-4 koji su jeftiniji i imaju sve) od cene po karti (fabrickoj sa sajta) dace te mi od 10 do 20e i finito imate prvu klasu iz Nemacke.Teram neku tehniku skoro pa moze i to usput
![]()
AMD informed us that they will have systems running both the AMD Radeon R9 290X and the NVIDIA Geforce GTX 780, so you can do some comparisons when you are there.
Što nisu TITAN-a ubacili u poređenje?
Nisu imali para da kupe jedan?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari