- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 495
Tako je rade godinama stim sto je ovde celokupna mobile/desktop serija rebrendirana sto iz perspektive poslovanja i nije bas dobro/pozeljno.
Rebrend kad se radi obicno ide po koji proizvod da se popuni praznina u seriji,ovo je vec nesto sto je po meni jako los potez a nisam ja samo iznenadjen vec svi
pocev od samog autora :
Let me just start this post by saying, what the hell AMD?? This is probably the most stupid idea ever.
While there is still no confirmation about the ‘real’ graphics cards release date, we are presented with the new OEM solutions by AMD, which include all variety of HD 8000 graphics cards.
Ako se i nVidia isto odluci da rebrendira celu seriju smatram isto tako za nevidjenu glupost!
U krajnjem slucaju na ovaj nacin se gube kupci!
Da li ti stvarno mislis da je OEM trziste obrazovano i upuceno u desavanja u IT industriji kao i "slobodno" trziste kojem mi pripadamo
Kod njih takve stvari prolaze bez blama i galame, samo se mi ovde deremo na livadi
I nVidija je znala da rebrandira pola generacije, sada je AMD odrao sve sem 86xx i 85xx serije, 83xx i 84xx ne racunam jer se ista od 5xxx serije vrti konstantno...