Šta je novo?

AMD Radeon Rx serija

Biće tu modela bez X u naslovu, koji će popuniti rupe. Pretpostavljam da će 270 biti nešto u stilu 7850, a 280 kao 7950, što ti dođe isto kao i u predhodnoj ponudi. A cene će tek doći na svoje mesto.

Biće tu modela bez X u naslovu, koji će popuniti rupe. Pretpostavljam da će 270 biti nešto u stilu 7850, a 280 kao 7950, što ti dođe isto kao i u predhodnoj ponudi. A cene će tek doći na svoje mesto.

Upravo to, samo ne znam koliko ce cjenovni odnos biti izbalanisran..

Ma bice sve na mestu, samo im dajte sanse da popune lagere pa ce biti verujem i akcijske cene :)

vec ima akcijske cene za sapphire 270x dualx, samo sto ih jos nema na lageru xD

Porucio sam i ja i dalje mi stoji da je u obradi, zovem ih prekosutra da vidim sta se desava, ovako za 17k deluje super :)

Ja merkam ovu Sapphire R9 280X Toxic. To jest, ukoliko bude razumna cena kada i ako se pojavi kod nas.

Nema sanse Toxic da vidis u nasim maloprodajama, to na trzista poput naseg jednostavno ne zalazi, ovo je trziste za bofl i skart i to je nazalost tuzna realnost.

Nego-vidim PowerColor 290X i to bundle sa BF4 za 480e, niko ne komentarise :)

Poslednja izmena:
Jel rok isporuke koji stoji na stranici tacan ili cisto je proforme?
pa vise je pro forme, al valjda nije mnogo daleko od istine, realno ni oni nisu sigurni... cuo sam se u petak sa doticnima i rekli su mi je da misle da ce od srede dobijati... ja cekam da kupi ortak, pa da probamo kod mene i onda najverovatnije i ja uzimam jer je cena stvarno bagatela

Meni pisalo da će mi isporučiti u utorak. Naručeno u petak uveče

i ja sam narucio asusovu r9 280x, trebalo bi uskoro da dodje :/
napakon nece vise biti igranja na integrusi :D

Znaci niste cekali novu reviziju 280X koja ce da trosi 10W manje ;)
Ajde napisite bas kada vam stignu, to jesto koliko ste cekali isporuku

Nove verzije će navodno imati true audio chip

Zašto bi pravio novu verziju chipa koja troši manje?

Zato sto je veoma jednostavno, za razliku od True Audio-a? XTL je samo drugaciji stepping, nista drugo.

Pitanje je uopste hoce li biti ta revizija, nigdje ja ne vidim zvanicnu potvrdu toga, previse se primate na one informacije sa videocardza, pa lupali su oni svasta i da ce R9 290X kostati preko 700$ pa kosta 549$ itd itd...

Pitanje je uopste hoce li biti ta revizija, nigdje ja ne vidim zvanicnu potvrdu toga, previse se primate na one informacije sa videocardza, pa lupali su oni svasta i da ce R9 290X kostati preko 700$ pa kosta 549$ itd itd...

Vala bas. Svi sajtovi su imali isti izvor u vezi revizije 280X i to se prosirilo kao poplava. Prvi sam se ja uspanicio :)

Vala bas. Svi sajtovi su imali isti izvor u vezi revizije 280X i to se prosirilo kao poplava. Prvi sam se ja uspanicio :)

:D ma nekada pogode nesto, ali nekako mi se cini da je puno pogresni informacija koje daju, bilo kako bilo svaka promjena za istu ili nizu cjenu je dobro dosla.

GTX780 je sada dobila pravu cjenu, konkurencija je zdrava i u ovome se slucaju pokazalo.
R9 290 ce imati slicne performanse i cjenu.. vjerujem da ce biti nonreferenti R9 290 karti oko 420-430€ i onda ce biti uzimaj sta ti draze.

Poslednja izmena:
Samo treba unapred znati dal cete biti u stanju iskoristiti pun potencijal karte s obzirom kakva je retkost kod nas naci nekoga sa 2k/4k monitorom. Pare se lako potrose al posle krece trolovanje po pc gaming sekciji oko tehnickih detalja i tome da karta nema 100% iskoriscenje i da je skoro svaka igra neopevani konzolni krsh/port. Jedino rudari znaju da im dusu iscede i to pozdravljam, oni ulazu u posao.

Al za koju godinu ce biti 290x logican upgrade.

Nazad
Vrh Dno