Šta je novo?

AMD Radeon RX 6000 Thread

sad kad sam preso rdr2 i ne treba mi vise :D presao na eso i igram u 5k sa 60 fps na 1100 mhz :D dobro ne moze da drzi stalnih 60, ali opet slucajno sam provalio da moze da vozi igru sa 1100 mhz.

Sreća pa ne koristim GPU OC profile

Video sam ovo još dok na reddit-u spominjaše. Ako se ne varam, dešavalo se ako se učita neki prethodni profil, ali ako je novi, nema frke.

Stigla juce Gigabyte rx 6700xt gaming oc 12gb...VIdecemo dal ce moci gura novije igraje, nisam se igrao par godina, ne znam sta pre da skidam😢

Deluje mi zahtevna, moracu smanjim detalje...

Poslednja izmena:
Pa sta u 1080p moze da bude zahtevno? :D
Onda ti je karta overkill.

Za sada jeste, istrosio sam se za nju ali vec planiram letos i nov monitor...😉

What is wrong with you? :D

Ja prešao sa RX 5700 glad sve high/ultra/par medium, kao što su voda i teselacija ako se ne varam... kombo na 1080/75 frejmova bez problema. Tek on sa 6700XT neće imati problema.

Kako nije dovoljna 6700XT za RDR2? Trebala bi da baca oko 80fps u high podešavanjima sa min fps do 60 i to 1440p.

ma vazi.

kao prvo taa je mutan ko morava posle kise ako igras na manjoj rezoluciji od 4k, a na 4k se vuce ko prebijena macka. da bi igrao igru kako treba pptrebna je sledeca generacija kartica i to je cinjenica, a vi sad kako ocete. presao sam je ja sa 6800, ali bolje da nisam, samo sam kvario sebi ugodjaj. zato cu za drugi play through kada budem igrao side kvestove da igram kad izadje naredna generacija. planiram da narucim jednu 7800 u pretprodaji. ako i ona ne bude dovoljna ja ne znam...

kao drugo, "u ovim podesavanjima, u onim podesavanjima" necu bre da podesavam, hocu 4k max za ovu igru kao sto radim i za svaku drugu.

Why are you like that? :D

Generalno, 6700XT je i više nego dovoljna za RDR2, nego ti imaš veće afinitete, s toga ta karta nije za tebe i tvoj način igranja (4k, sve max). Rekoh čisto da napišem da neko ko prolazi ovuda ne pomisli svašta za 6700XT.

4K na max možda u sledećoj generaciji. Tu te razumem. Ali kao što reče dzonihsv treba to napomenuti. Pomisliće cobraman da je 6700xt krš kartica :)

Sa tim podešavanjima sve na max u 4K kako je rekao @Skankhunt42 neće moći bukvalno ni sledeća generacija iznad 80-90fps. Jedino ako se koriguju malo podešavanja moce i više.

Sa tim podešavanjima sve na max u 4K kako je rekao @Skankhunt42 neće moći bukvalno ni sledeća generacija iznad 80-90fps. Jedino ako se koriguju malo podešavanja moce i više.
ja gadjam 75 ako je ikako moguce... ako nije - nikom nista :D 6800 je mogla nekih 40-ak, ako 7800 bude duplo jaca kao sto kazu - taman.

Nazad
Vrh Dno