Šta je novo?

AMD Radeon RX 480 tema

Na kp. 265 u emiju je 480 4gb safir.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Atom 260e,na kp 247+ postarina.
Kartice menjam na godinu dana i uvek je lakse i za vise para prodati sa domacom garancijom.
Na kp moraju da smanje cene da bi bili konkurentni stim da ne placaju porez i pdv a jos im madjari vracaju njihov pdv na granici.

Narucio sam pre par dana 480 safir za 235 na kp,tako da nije 247.pitajte za cene pustite sta pise

Stize u cetvrtak.
Ja sam rudar :D
Mada,i ja sam pocetkom oktobra narucio za 231,pa sam otkazao jer nije stigla 20 dana. I ovu cu ako ne stigne do kraja nedelje.

Poslednja izmena:
Jel ste pogledali koliko ta kartica košta na mađarskim sajtovima?
Možda je u mađarskoj porasla cena, bilo zbog potražnje ili sve bliže Nove godine (jer tada dižu cene kako čujem).
Čuo sam i da radnje u mađarskoj daju povraćaj AFA za X grafičkih po godini, pa se taj broj zbog rudara premašio i sada nema povraćaja poreza ili moraju da traže iz drugih (skupljih) radnji.

Čisto me interesuje jel su šverceri postali alavi ili je drugi problem.

Narucio sam ja ne pre par dana, vec 31-og oktobra, Sapphire RX 480, 4GB za 230 evra i do dan danas mi nije stigla... preprodavac mi kaze da sve pokupe odmah preprodavci, ali mi kaze da ce ove nedelje pokusati da mi ostavi jednu... ako se to ne desi, ja ne mogu vise da cekam, uzecu u Atomu za 260 evra...
Tek ces ti videti kolko ces cekati kad si narucio pre par dana, uvek ce u prednosti biti rudari koji ce im dati vise love od tebe za te kartice... zato i kazem da trenutno 230 evra, ne kosta...
Laze te prodavac. U trenutku kad ti je dao cenu i ti narucio od njega,on je narucio od madjara~ili je trebao. Nema on sta da ti ostavlja,ako je narucio stici ce,ako postuje to sto si porucio od njega prodace je tebi a ne nekom rudaru. Tako da je ili prodao po visoj ceni a tebe zavlaci, ili ceka da cena bude ta koja ti je rekao pa da ti poruci sto znaci da je neozbiljan.

Dobices od njega za 230 kad svuda bude 230 jer ce svako moci da je nabavi. Lupi mu negativnu.

240 evra je u iPon-u.
Vidim da je u nasim radnjama 260 evra, a na kp traze od 250 do 280 za nju, ne kapiram, kako je moguce da u radnji bude skoro ista ili i niza cena, jedino sto mi pada na pamet, jeste da u tim radnjama kod nas ni nemaju na stanju, vec mora da se zove da narucis, a onda opet moras da cekas i tad ti mozda kazu i vecu cenu.
Napisao sam kako može. Ne vraćaju AFA zbog pređenog limita broja proizvoda za koji vraćaju.

P.S. Ne znam da li je to sada slučaj, samo kazem šta sam čuo i šta je jedna od mogućnosti.

Necu, jer sam kod njega pre toga uzeo monitor, veoma povoljno, tako da je tu bio odrzao rec.
Sacekacu ga jos ove nedelje, pa ako ne bude, uzecu od nekog za standardnu cenu od 247, ili ako je neko vec bude imao na stanju, u sta sumnjam da je moguc scenario, pored ovakve potraznje, sumnjam da nekome ostaje neka na stanju, duze od jednog dana.

Jel Damire, kupujes RX480 sa 4gb ?.... dzizs. Daj koji dinar vise, i uzmi sa 8GB, 4 je proslost već.

"Madjari" su postali nepouzdani, kad nazoves i dogovoris se za cenu ide i nekako ali od onih famoznih, naruceno stize za 7 ili max 10dana, krecu problemi.Naravno ne ispostuje se rok, pa se ne javljaju, pa menjaju cenu....

Nije isto nabaviti grafiki i reklamirati je. Problem je sa nabavkom,ne sa reklamacijom

Da, ali ako zbog ovakvih problema prestanu sa radom ? Šta ćemo ?

Ako prestanu sa radom, garantni list koji si dobio je i dalje validan. Samo sto ces licno morati da resavas garanciju.
Svakako sam to dva puta uradio do sada. Proizvod mi je bio zamenjen.

A gde si išao da zameniš proizvod?Problem je i sa reklamacijom u koliko osoba od koje si kupio više to ne radi!!! Ili je jednostavno više niko od kupaca ne vidi! I ja sam kupovao od njih,ali ono što se nikako, ili najmanje kvari.

Poslednja izmena:
Date oglas da za 20e resavate reklamacije u HU ako svi "uvoznici" to prestanu, skupite za par nedelja par ljudi, odete tamo fakticki free i reklamirate i svoju stvar, jos i zaradite.
Malo maste ljudi, ne cekajte sve na gotovo :p "svaki problem je u stvari kamuflirana sansa"

Poslednja izmena:
Da li si ti svestan ovog što si napisao druže?
Uz svo Poštovanje!Sva ta kupovina je kocka , čista.Pa kako se kome zalomi.

A gde si išao da zameniš proizvod?Problem je i sa reklamacijom u koliko osoba od koje si kupio više to ne radi!!! Ili je jednostavno više niko od kupaca ne vidi! I ja sam kupovao od njih,ali ono što se nikako, ili najmanje kvari.

Ponavljam, nevazno je da li se onaj kod kojeg si kupio komponente bavi istim poslom ili ne. Potrebno je imati validan garantni list.
Ukratko. U pitanju je Oazis. Stupio sam sa njima u kontakt putem imejla. Uredno su odgovorili. Nakon cega sam ih pozvao, a oni su mi rekli da posaljem proizvod (graficka karta GTX 970 prvi put, maticna ploca drugi). Znanje engleskog jezika je velika prednost u ovom slucaju.
Nakon deset do cetrnaest dana su me obavestili putem imejla da je reklamacija uvazena i da mogu doci po zamenski proizvod.
Tada je jedan od mojih komsija redovno putovao za Madjarsku, tako da mi je izasao u susret.

Poslednja izmena:
Na ovom forumu, postoje teme u kojim je potpuno besmisleno išta komentarisati! Izvinjavam se!

Da li si ti svestan ovog što si napisao druže?
Uz svo Poštovanje!Sva ta kupovina je kocka , čista.Pa kako se kome zalomi.
Savrseno sam svestan sta sam napisao,hvala na brizi i pitanju. I stojim iza svakog slovca. Ako imas nesto konkretno protiv,daj da cujemo,da vidimo vredi li cemu

Meni danas stigla po 235.

7 dana. Najpoznatiji madjar iz NS,ima 1800 ocena

Poslao sam ti pp da ne gusimo temu,ali da, Safir RX 480 Nitro 4GB, Samsung memorija...

Ovo je havarija, sad mi madjar sa KP prica kako RX 480, 4GB ceni 280 evra i to mu je zadnja cena, nece da da za manje, jer tolko mu nije ni nabavna, wtf... kako moze kod nas u radnji da kosta 260... ne stvarno, sta je sa madjarima?
Imam da odustanem od njih i da uzmem u Em** za 260 evra, samo se pitam dal stvarno mogu da nabave za 3 dana, kad madjari ne uspevaju da mi nadju vec pola meseca, znaci poludecu... imam pare od 31-og oktobra, a nemam gde da kupim... nema goreg osecaja.

Ovaj model Sapphire RX480 NITRO OC 4GB GDDR5 ima 3 kod dobavljača raspoloživo(iako na e... sajtu piše rok isporuke 10 dana) a Gigabyte RX480 4GB GDDR5, PCI-e HDMI/3xDP/DVI-D/256bit/GV-RX480G1 ima 6+3 raspoloživo kod glavnog uvoznika a i na lageru e.. za 33.200 dinara. Ako nisi gadljiv na taj model to sigurno mogu da ti dostave u roku dva radna dana kao što piše :) Ja ne razmatram više Mađare ni za šta, pitanje je vremena kad će to sve da pukne... nemoj se igrati za 10-20 evra razlike.

Ljudi ne uzimajte gigabyte ni 470 ni 480 modele. Losi su i imaju probleme sa pregrevanjem.

Kod njih imam 24 meseca garancije,a ovde 36 meseci.Kod njih sam kupio TV ,pošto su me ispalili naši :D

Vrh Dno