235 evra je safir 480 4gb.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Gde?
235 evra je safir 480 4gb.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Laze te prodavac. U trenutku kad ti je dao cenu i ti narucio od njega,on je narucio od madjara~ili je trebao. Nema on sta da ti ostavlja,ako je narucio stici ce,ako postuje to sto si porucio od njega prodace je tebi a ne nekom rudaru. Tako da je ili prodao po visoj ceni a tebe zavlaci, ili ceka da cena bude ta koja ti je rekao pa da ti poruci sto znaci da je neozbiljan.Narucio sam ja ne pre par dana, vec 31-og oktobra, Sapphire RX 480, 4GB za 230 evra i do dan danas mi nije stigla... preprodavac mi kaze da sve pokupe odmah preprodavci, ali mi kaze da ce ove nedelje pokusati da mi ostavi jednu... ako se to ne desi, ja ne mogu vise da cekam, uzecu u Atomu za 260 evra...
Tek ces ti videti kolko ces cekati kad si narucio pre par dana, uvek ce u prednosti biti rudari koji ce im dati vise love od tebe za te kartice... zato i kazem da trenutno 230 evra, ne kosta...
Napisao sam kako može. Ne vraćaju AFA zbog pređenog limita broja proizvoda za koji vraćaju.240 evra je u iPon-u.
Vidim da je u nasim radnjama 260 evra, a na kp traze od 250 do 280 za nju, ne kapiram, kako je moguce da u radnji bude skoro ista ili i niza cena, jedino sto mi pada na pamet, jeste da u tim radnjama kod nas ni nemaju na stanju, vec mora da se zove da narucis, a onda opet moras da cekas i tad ti mozda kazu i vecu cenu.
Necu, jer sam kod njega pre toga uzeo monitor, veoma povoljno, tako da je tu bio odrzao rec.
Sacekacu ga jos ove nedelje, pa ako ne bude, uzecu od nekog za standardnu cenu od 247, ili ako je neko vec bude imao na stanju, u sta sumnjam da je moguc scenario, pored ovakve potraznje, sumnjam da nekome ostaje neka na stanju, duze od jednog dana.
Da li si ti svestan ovog što si napisao druže?
Uz svo Poštovanje!Sva ta kupovina je kocka , čista.Pa kako se kome zalomi.
A gde si išao da zameniš proizvod?Problem je i sa reklamacijom u koliko osoba od koje si kupio više to ne radi!!! Ili je jednostavno više niko od kupaca ne vidi! I ja sam kupovao od njih,ali ono što se nikako, ili najmanje kvari.
Savrseno sam svestan sta sam napisao,hvala na brizi i pitanju. I stojim iza svakog slovca. Ako imas nesto konkretno protiv,daj da cujemo,da vidimo vredi li cemuDa li si ti svestan ovog što si napisao druže?
Uz svo Poštovanje!Sva ta kupovina je kocka , čista.Pa kako se kome zalomi.
Ovo je havarija, sad mi madjar sa KP prica kako RX 480, 4GB ceni 280 evra i to mu je zadnja cena, nece da da za manje, jer tolko mu nije ni nabavna, wtf... kako moze kod nas u radnji da kosta 260... ne stvarno, sta je sa madjarima?
Imam da odustanem od njih i da uzmem u Em** za 260 evra, samo se pitam dal stvarno mogu da nabave za 3 dana, kad madjari ne uspevaju da mi nadju vec pola meseca, znaci poludecu... imam pare od 31-og oktobra, a nemam gde da kupim... nema goreg osecaja.
MSI 480 Gaming 4GB u mašini za 34.650 iz E...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari