Verovatno zato što je DX12 sadašnjost, neće da testiraju igre na DX11 ili DX9?
E bas si nasao ozbiljan sajt, koji radi za one koji ce vise da plate a pritom nije im stran pojam da laziraju rezultate.
A to sto kazes da je dx12 buducnost cekaj ti da ta buducnost prvo dodje pa ce se mi onda ceramo a dok ta buducnost ne dodje bolje da zivim u sadasnjosti nego da razmisljam kada ce da mi bude bolje a vec sada moze da mi bude bolje samo treba promenuti boju firme kod koje se kupuju kartice.
I da naglasim nisam ni za jedne ni za druge nego za one koji ce mi za moje pare pruze najbolje u igrama, danas je to intel i nvidia a sutra ko zna amd procesor i amd graficka. A do tada kazem idem prema onima koji mi pruzaju maximum maximuma.
E bas si nasao ozbiljan sajt, koji radi za one koji ce vise da plate a pritom nije im stran pojam da laziraju rezultate.
A to sto kazes da je dx12 buducnost cekaj ti da ta buducnost prvo dodje pa ce se mi onda ceramo a dok ta buducnost ne dodje bolje da zivim u sadasnjosti nego da razmisljam kada ce da mi bude bolje a vec sada moze da mi bude bolje samo treba promenuti boju firme kod koje se kupuju kartice.
I da naglasim nisam ni za jedne ni za druge nego za one koji ce mi za moje pare pruze najbolje u igrama, danas je to intel i nvidia a sutra ko zna amd procesor i amd graficka. A do tada kazem idem prema onima koji mi pruzaju maximum maximuma.
Ne znam druze zasto se trudis, covek je cist fan boy i on ce kao i svi ostali svoju pricu pogurati. Ovde gura DX12 jer njegov crveni(mozda neki komunisticki fetis na crvenu)tabor mnogo bolje radi u DX12 i to je to, to sto je je jasno preporuceno da se na Nvidia kartam koristi DX11 to njega ne zanima. DX12 je buducnost kakvu covek zeli i tu se prica zavrsavam.
Ovaj "ozbiljan" sajt necu komentarisati.
Koga zanima stvarno i nije zadojen, Digital Foundry(to je kolega dobrivoje ozbiljan sajt) je odradio vrh test, DX11 GTX 1060 vs DX12 RX 480 8GB i RX ima prednost nekih 7-8%. Sto, barem kod nas, neopravdava razliku u ceni, a i generalno na sirem uzorku GTX je ispred.
Tvoji komentari na vise mesta to ne govore, nebitno....A što misliš da sam nečiji fanboy? Koristim Intel I3 6100, i po toj logici sam " intel fanboy" , ili AMD fanboy zbog RX 480?
Ajde da me ima svaki dan na nvidia temama i da bacam koske po gtx 950,960,1050,1060,1070 ....
Meni se čini da nvidia vlasnici kartica svakodnevno pišu na temama Polarisu , e zbog čega neznam. Imam RX 480 i na toj temi pišem i postavljam slike , a malo mi je nepristojno da idem na temu gtx 1060 ili gtx 1070 i da lepim slikice o testovima i dajem komentare o karticama koje nisam imao priliku da koristim. Koristio sam gtx 950 koja spada u đubre kartice i gtx 960 koja je ozbiljna karta.
Misliš da je gtx 1060 bolja u redu u pravu si, misliš da je rx 480 bolja u redu u pravu si, meni ništa ne znači 2-3% gore ili 6-7% dole .
Oni zaradjuju veoma lepo prodajući kartice sa minimalnim poboljšanjima.
Radiči glas razuma :type:
Naravno da si u pravu, i ja tako razmišljam cenim da su danas crveni bolji, sutra ako mi se učini da su zelembaći bolji onda uzimam gtx YXYX.
Bolji su naravno kada si vec kupio karticu iz crvenog tabora i sada hoces neces moras da guras pricu kako su bolji ali prava istina ce tek da se vidi, znas mozda i budu bolji ali to sigurno nece biti sada i ove godine, treba ce da prodje jos par naslova i sigurno jos godinu i vise dana dok podpuno ne ovladaju dx12 pa tek tada mozemo da kazem e stvarno su bolji svaka im cast za manje para pruzaju iste ili bolje preformanse u igram a kartice kostaju jeftinije.
I jos nesto, zar stvarno mislis da ce nvidiji da dopusti da izgubio svoj deo kolaca i da ce da pusti amd da se razmece sa vulkan api i dx12... zar stvarno mislis da nece izbaciti nesto svoje sto ce biti bolje ili ce do kraja usvarsiti dx12 na svojim karticama pa i tu malu prednost koju sada imate da vam i to nece oduzeti. Samo je pitanje kada ce nvidija da izbaci svoj odgovor ne sve ovo.
Znas i ja sam vikao kako je neki prozivod dobar a nisam hteo da priznam da sam se posteno zaj*bao.
Samo se seti koliko su galamili iz atija na matle kada se pojavio i sta se do kraja pokazalo, tresla se gora rodio se mis. Na kraju je mantle imao u kolekciji nepunih dvadesetak igara. A samo cekam da vidim kako ce da prodje vulkan api kojeg sada koliko igara podrzava 2-3?
Ljudi, zar vas ne mrzi da diskutujete koja od te dve karte je bolja kad je ocigledno da su skoro iste sto sr performansi tice. Svako kupi sta mu se vise svidja i to je to. Citam i ne verujem da se jedna ili druga proglasava 'mnogo boljom kartom', pricate kojesta.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Kad ce da se pojavi ta RX 580? Imas neki link, nesto, bilo sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari