- Učlanjen(a)
- 01.06.2016
- Poena
- 19
A jesi bio voljan pa da odes da pogledas specifikaciju monitora pa da skontas zasto kosta 200 evra polovan? To ti nije mozda palo na pamet da vidis zbog cega ga prodaje za tolike pare?
Nisam jer imam jako spor net koji jedva i forum otvara.
Dovoljno mi je to sto je FHD, i 24" a ceni ga fixno 200 evra, dok ja za 420e imam nov 34" i to ultrawide i to freesync, koji jede tog Della za dorucak, rucak i veceru. Nikad ga nece prodati za te pare.
Od kada je to moranje, svako prodaje svoju robu za cenu koju misli da vredi. Sto ti tvoju r9 280x nisi prodao za 120 evra toliko realno vredi nego si gledao svaki evro da izvuces vise koliko si mogo i sada se tu foliras i nesto prenemazes kao u fazonu necu da dam vise od 250 evra za karticu, pa izvini decko i nemoj ti uzmi lepo pa kupi neku karticu do 200 evra ili kupi ponovo kartu koju si imao i resio si sve probleme.
Kod nas je takakv mentalitet da bi da kupimo sto jeftinije robu a kada je prodajemo da je prodamo za 3x skuplje iako smo je arcili godinu i vise meseci.
Prodao sam je za samo 150e, PRE nego sto im je pala cena, tj pre nego što su amd i nvidia izbacili nove kartice.
Sad se kajem sto sam je prodavao, mislio sam max 50e da dodam za novu karticu, a izgleda da cu morati 130e da dodam -.-