Nažalost kod nas su nenormalne cene polovne tehnike, ne samo grafičkih, već i monitora itd...
Eno batica prodaje 6 godina star monitor od samo 24 incha, i samo full hd, za masnih 200 evrića... Da nije smešno, bilo bi tužno...ili obrnuto...
Polovna 970 bi sad morala da se nađe za 140 evra, ali naravno, niko u Srbiji nece da je da za te pare.
Ljudi, ni u DE i AU nemate po oglasima gtx 970 za te pare, uglavnom idu za 220e...
Max 130e, toliko moze da vredi 3 godine stara karta.
Ae što je 3 godine stara, nego što je njesra prva klasa.
Ne isplati se menjati je, osim ako nećeš da daš 450€ za GTX 1070. Dobra je to karta skroz, jedino što malo više troši. Po mom mišljenju za upgrade treba ići na bar 50% jaču kartu, ovo sa 5-10% (ako i toliko) je gubljenje i vremena i novca.Koliko vrijedi sad G1 R9 390 8GB, da li se isplati uopste prodavati i mijenjati za neku od trenutne generacije?
izvini ali nisam ispratio, sto je njesra prva klasa?
Zato što mi je pravila probleme u bf4, da je to bilo smešno, dok je gtx580 radila kao sat.
Svako ima svoj kriterijum, a moj je bf franšiza.
Sve ostale igre koje igram rade odlično na čak i lošijim kartama.
Ako su sada 970 po 200-220(imalo je čak novih za 220), onda 770/780 polovnjaci bi trebalo da budu oko 150/170e, i po meni bolje karte od 280x.
Zato sam i rekao da 280x polovna vredi max 130e, a to što ih pojedini prodaju po 170-200, to je već druga priča.
Svestan si da je GTX770 sa 2GB memorije daleko ispod performansi R9 280X? A kada su se pojavile bile su tu negde. Kartice sa 2GB RAM-a su odavno prevaziđene...
R9 280X je blizu performansi GTX 780 (bez Ti) tako da ukoliko R9 280X vredi 130 evra, GTX 780 može najviše 150 evra pošto su obe daleko sporije od GTX 970.
Tu nisu radili nove benchmarkove za starije karte kao ni na drugim sajtovima.Samo kad izadje nova igra može da se vide performanse kako treba.
+1dva drugara igraju BF4 bez problema
Kad sprzi 970 na 1550mhz...gutanje prasine.I ne zaboravi da i ove ostale karte mogu da se klokuju. :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari