goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
Evo fotke Safirke iz svih uglova http://videocardz.com/61794/sapphire-radeon-rx-480-nitro-detailed-some-more

20$ skuplja od referentne znaci kod nas 300€, mislim da je to to :d
Evo fotke Safirke iz svih uglova http://videocardz.com/61794/sapphire-radeon-rx-480-nitro-detailed-some-more
Hoce li I za 470 biti ova Nitro verzija, kakva je praksa?
Sasvim realna cena, uzevsi u obzir da je kod nas 280eA hladjenje, ne da je bolje nego kida
Ne bi me cudilo da sa ovim hladjenjem nikad ne ode preko 60C.
Kako tebi raspolozenje varira. U dva dana od max pljuvanja do shoping-a.
Ja cekam rx 460, ionako se igram u hd ready rez pa mi nesto u rangu gtx 950 treba, jos ako bude imala moguc OC preko 1,5 bice vrh cip pa makar i on bio sa dva 6pinca![]()
460 navodno nije ni trebala da ima eksterno napajanje, ali me sad malo plasi ova prica sa potrosnjom, tj ili nece moci nesto da se klokne ili ce morati da ima eksterno napajanje. Mislim da ce biti slicno kao sa 750Ti, uglavnom su bez, ali neki vendor su stavili i 6-pin konektore.
Je li ono provjern info, znas li ista za Nitro?
A jel ima velike razlika izmedju 1400 i 1500Mhz ? Ako se ne varam to su razlike izmedju Safirove i Asusove verzije, pa me zanima koja je to razlika u performansama.
Dodatni 6-pinac na 750Ti grafi je ukras, zato sto je NVidia zabranila putem drajvera kartici da koristi vise od deklarisanih 75w koliko dozvoljava pci-e, odnosno grafa ne prepoznaje taj 6-pinac I zato ima mali oc potencijal u odnosu na druge Maxwell karte, tj ne moze da prebaci vise od 1300mhz u boost modu. Mislim da ta grafa prepoznaje 6-pinac svaka bi isla na mnogo vise klokove I dobili bi vrh karticu za male pare (pre dve godine je bila skupa, a I sada je ali za NVidia cene jeftina :d) ovako ***![]()
A te pc-centric igre o kojima rama priča su nikad slabije igrane i nikad manji uticaj nisu imali na gejming zajednicu, barem prema mom mišljenju i nekakvom poimanju stanja. Free to play ne računam u pc-centric, a to je ono što brutalno raste.
U proteklom periodu sam dobio The Age of Decadence, Divinity: Original Sin, Pillars of Eternity, Wasteland 2, Xenonauts, DS3 i izigrao se kao nikada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari