Da, dolazi sa 6-pinskim konektorom mrzelo me da ispravljam, bas u linku pise.
kompijuteras niko ti ne misli nista lose nego cisto da znas ono osnovno a to je srpski pravopis, engleski ne moras znati niko ti i ne trazi, ali svoj maternji jezik bi bilo lepo, opet ne mislim ti nista lose ovo je cisto kao sugestija.
Drugari sto se mene tice ja bih sacekao jos da izadje gtx 1060 pa tek onda kupovao custom rx480, Nisam ni za crevene ni za zelene, ali po prici sa ljudima koji imaju amd radeon mnogi se zale na drajvere, ako se slazete svi drajveri jesu jako bitni, gde vec nvidia je u tom polju daleko bolja. Prica se da bi stock 1060 bila jaca od custom rx 480,a skuplja tu oko 50-ak eura, a pritom TDP 120W i 6-pinski konektor uz veoma dobar core clock koji cak dolazi je isto kao kod 1080, ali opet ne mozemo porediti te dve grafike jer je razlika ocigledna, e sada druga stvar ko zeli da uzme sada custom rx i kasnije jos jednu za crossfire savet je uzeti 480 ako zeli samo za full hd gaming, gtx 1060 je tu bolja (po pricama) mada cekam jos te benceve jer ne verujem u pricu toliko, takodje treba da imamo u vidu da 1060 neka sli podrsku sto je i logicno, jer ne bi se isplatilo nvidi da je prodaje u ovom segmentu, Ukoliko neko ima nesto da doda na ovo moje slobodno ali naravno i da me ispravi i ako gresim. pozz