Šta je novo?

AMD Radeon RX 480 tema

Hvala. I nije bucna na tih 2000?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
3 ventilatora na 2000rpm,nemoguce da nije bucna,mada je percepcija buke ko mnogih razlicita...

Pa nije mi bucno zato sto je slabo cujem od zvuka iz igre [emoji1] ali ugasio sam zvuk i cuje se graficka solidno.

Cekajte, zar nije Sapphire Nitro dosta dugo vazila za najbolju izvedbu ove karte?

Dajte linkujte te goldijeve postove i ako moze sumirajte zakljucak, koja je best buy?

Msi,Safir,Xnešta,Asus,Gigabite.....kod nas ima i Ino3d,neznam kake su

Jeftiniju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Solidno je bolje klokovana ova jaca, jedino ne znam idu li na isti klok?
Ko ne klokuje karticu, bolja je ova prva.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ma kakvo crno doplacivanje od 2.000 za 44mhz veci klok.

Po svoj prilici ce i ova druga moci manualno da se podesi na tu vrednost sa stock naponom.

P9 Lite TT

U E***-u ova OC je jeftinija od non OC za 100 din.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa rece covek da uzmes jeftiniju :D

Ako je razlika 100din idi na oc. Logično.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne znam gde @baltam0s kupuje kad je razlika 2000 din.

U atomu sam gledao, po navici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Proveri da li imaju na stanju, dosta robe imaju na sajtu a nemaju na stanju.

Ljudi moraju da nauce da citaju sta neko pise.
Dakle, kao sto sam i prvi put rekao,
ako nece da oc kartu i instalira program za oc karte, treba da da 2000 dinara za tu oc, a ako ce rucno da oc, verovatno obe idu na istu frekvenciju i nema razloga dati vise od 1000 dinara.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Naručena OC u emmiju.
U atomu nemaju na stanju, biće za 7-10 dana, a i cena će biti veća.

Eto, resen problem.

@Heroj i ako nece da klokuju kartu, sto je posao od 20 sec, za 44mhz se ne isplati davati 2.000 dinara vise.

P9 Lite TT

Pitanjce:
Naleteo na netu a i ovde da ne mozes instalirati na neke 460-ke drajvere pod win 7.
To vazi i za 480?

Hvala Ramo

Kao sto rekoh,jedini pomak moze biti u stednji i manjoj temp,ovo ostalo je jako slicno...

Inace nisam znao da je rx460 Polaris 11...

Mrtvo emmi, rekli da će biti za 3 dana, danas zvali i rekli da će biti za 7-10 dana i plus će biti veća cena. Na kraju isto što i atom.

Otkazao i otišao na kraju u gigatron i uzeo, kakva bagra.

Mrtvo emmi, rekli da će biti za 3 dana, danas zvali i rekli da će biti za 7-10 dana i plus će biti veća cena. Na kraju isto što i atom.

Stvarno digli cenu ljudi... Ja sam za vikend uzeo za 37400 din.

Pa to, to je sve monopol i možda već dogovoreno. Pre će te naše radnje zeznuti nego mađari. Meni ram kasnio dve nedelje i čovek se izvinjavao i malo spustio cenu, kaže sad je taj isti ram poskupio za 25e, naravno plaćeno je po prvobitnoj ceni kad je bilo naručeno.

Dešava li se nekome ko je radio undervolt da mu karta pusti veći napon? Trenutno mi stoji na 1.087V, ali se desi da pusti 1,15V i to koliko sam primetio samo kada gledam YouTube.

Poslato negde iz svemira

Jel pusti na trenutak ili pusta konstantno?

Meni na 470 sa max naponom od 1V se nekad, ali retko, desi da ima neki spike do 1.15v ili neku slicnu vrednost, alk se ne vidi nikad na onoj liniji koja pokazuje napon u poslednjih par minuta(gledano u Sapphire Trixx).

Average napon je takodje jednak podesenom 1V(oko 0.998V je uglavnom) pa sam dosao do zakljucka da je to neki zanemarljiv spike kod mene.

P9 Lite TT

Vrh Dno