- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Otkud ovako drasticno jeftinije od Gaming X modela?
Mozda je neka akcijska cena...
Pa kad je 10% sporija od Gaming X modela.
Odakle ti to?
Otkud ovako drasticno jeftinije od Gaming X modela?
Pa kad je 10% sporija od Gaming X modela.
Odakle ti to?
@vladimirdowla
Mislim na ovo:
Lici mi na AfterBurner, ali ne znam kako da dobijem taj font i UI?
Benchmarkovi i utisci od reviewera koji su probali 470 Gaming/Nitro/Strix kazu da je Strix kompletno orijentisan ka tisini, dok je nitro full on power at all costs. Klokovi su oboreni dosta. MSI je em odlicno klokovan em jako tih.
Aha, to ti je integrisano u DOOM. Ima čak da se bira nivo tih detalja koje pokazuje, a ovaj na slici se zove kako drugo nego Nightmare
Sve daje, i Frame Time i opterećenje svakog jezgra pojedinačno... Šteta što sve igre nemaju tako nešto. Potraži na dnu Advanced opcija pod Performance Metrics.
Naravno, preko Rive definitivno. Ja samo ne razumem zašto meni taj RivaTuner neće da radi. Stalno izbacuje nešto update server connection ili error. A ni Afterburner neće uopšte da mi snima igre. Probao i na drugim racunarima.
Il njega il msi 1060 narucujem za 10tak dana 115e nije mala razlika al *** dosta dx11 igara planiram da vrtim gde je razlika i do 30% u korist 1060.
Ako pretpostavimo da je minimum za igrivo 30 FPS, onda znači da je savršeno 40? :d Na stranu što verovatno niko ne očekuje da igra sa ultra detaljima i 60 FPS, na karti od 220€, inače ne bi postojale duplo skuplje (npr. 1070).U mnogim igrama je to razlika izmedju na granici igrivog i savrseno igrivog:
Ko još danas kupuje grafu za dx11?... Znači u dx12 tu negde ili brža od 1060 a jeftinija 100e.
Ko još danas kupuje grafu za dx11?... Znači u dx12 tu negde ili brža od 1060 a jeftinija 100e.
Ove godine većina AAA naslova dolazi sa DX12/Vulkan podrškom. Sledeće godine ih može biti samo više. Ja ne znam ko šta voli da igra, ali mene npr. najviše zanimaju RotTR (odigrao), Deus Ex, Hitman, Dishonored 2, Sniper Elite 4, možda Quantum Break. Jedino za Dishonored 2 ne znam, ali ostali su sa DX12. Pri tom, najpopularniji naslovi ove godine, iako me ne zanimaju, su sa novim API-jima - Doom, BF 1, Civ 6, Total War...Koliko imas igara u dx12 a koliko imas jos igara koje su dx11 i jos uvek ce da izlaze u dx11.
Ko još danas kupuje grafu za dx11?...
Znači u dx12 tu negde ili brža od 1060 a jeftinija 100e.
Ako pretpostavimo da je minimum za igrivo 30 FPS, onda znači da je savršeno 40?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari