Ja nisam kupio, dobio sam jednu 470-ku na korišćenje i prezadovoljan sam. Čim ovu vratim kupujem ili Strix ili Devila.
Pa covek kome sam odgovorio (Grunt).
Naravno da ima smisla gledati kako rade neke DX11 igre, pa Witcher 3 cu da igram svake godine po jednom.
Tesko da je tako:
![]()
Pa vidi u nekim igrama je razlika znatno veca od pomenutih 30%, npr Anno 2205 - 24,8 vs. 42,3
I nisam rekao 'samo 70 evra'
Kao sto rece DeRadicci GTX 1060 je konkurent RX480 8Gb a Grunt je pricao kolika je doplata od RX470 do 1060 pa sam se tu ubacio.
Jos jedna prednost GTX 1060 je sto mu ne treba nesto mnogo jak kuler pa mozes slobodno da gledas jeftinije dok kod RX480 referentna nema smisla.
Znaci dobro nasvirana HD 7970 kasnice za Rx 470 4GB modelom oko 15% za 5godina jadan napredak jos u nizem proizvodnom procesu.
Jeste ova RX 470 4gb sa cenom od 215e stvarno best buy trenutno. Ipak kome se ne zuri mislim da treba da saceka pojavu novih igara tipa Deus Ex, Mafia III i pre svega Battlefield 1, da vidimo u testovima koliko ce ovih 4gb memorije biti dovoljno.
Znaci dobro nasvirana HD 7970 kasnice za Rx 470 4GB modelom oko 15% za 5godina jadan napredak jos u nizem proizvodnom procesu.
Moze, kao i svaka PCI-E graficka.![]()
Ne, mislim da tu računa deo RAM-a koji može da uzme kad "zagusti"
Vladimire, jel mozes da izvrtis par igara ako budes imao vremena i volje? Zanima me Planetside 2, Battlefield 3 ili 4 i War Thunder avioni i tenkovi..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari