Upravo tako. Mislim da je realna cena za 8gb model od 220-230e max.\"ATI`\" je napisao(la):Za te pare ima i 1060.
nije prva prodavnica koja daje jeftinije za kes
Joooj, ne mogu da se odlucim izmedju Strix 470 4GB i neke gtx 1060! >.< 470 ima jako primamljivu cenu ali performanse... Od aprila sam bez grafe, ne mogu vise![]()
@DeRadicci Imao sam Sapphire R9 270X DualX OC 2GB, nisam bio nesto preterano zadovoljan. Uglavnom sam vecinu stvari mogao da igram sasvim dobro uz kompromise sa detaljima.
Joooj, ne mogu da se odlucim izmedju Strix 470 4GB i neke gtx 1060! >.< 470 ima jako primamljivu cenu ali performanse... Od aprila sam bez grafe, ne mogu vise![]()
Ja nema sanse da predjem na 4k u skorije vreme, tek za par godina kad postane pristupacnije, do tada sam zakucan za 1080pVoleo bih da mogu vecinu stvari da igram na 1080p @60fps na ultra detaljima, uz par kompromisa naravno
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ne vidim zašto čovek da ne uzme RX 470 da bi se igrao u FullHD, kad to svakako može. Možda ne na ultra na 60fps, ali 50-60 sa lagano uz određene kompromise, ali to je već napisao.\"Kolosek\" je napisao(la):Pa onda rx 470 nema sta da traži tu kod tebe.
Ne vidim zašto čovek da ne uzme RX 470 da bi se igrao u FullHD, kad to svakako može. Možda ne na ultra na 60fps, ali 50-60 sa lagano uz određene kompromise, ali to je već napisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari