pixell
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2006
- Poena
- 380
Prodje 176 postova a nije se javio niko od vlasnika 6950/70 - ne racunam ono Crysis poredjenje,jer covek nije kupio kartu.
To sve govori o interesovanju,finansijskoj moci i potrebi ovdasnjih ljubitelja hardware-a za novim karticama i "ogromnom" broju vlasnika monitora sa 2560x1600 koji jedino i mogu imati neke vajde od svega ovoga.
Secam se onomad kada su izlazile 3870,4870 i 5870 maltene smo imali live review i od strane clanova foruma,ali i od strane bench redakcije...ovaj put to nije slucaj.
I kao sto neko rece u nekom od prethodnih postova Crysis ozbiljno pretenduje da ostane igra koja ce i 2015. biti reper.Igra jeste fantasticna ali da su oni koji pisu igre totalne lenstine JESU!
Evo ja od subote jurim jednu HD6950 da je isprobam u Eyefinity-ju ali "uvoznici" (prepoznaće se) koji uz to ima i maloprodaje (veoma lukavo) sve što je isplativo gura u svoje dup3. A tu mi tutkaju dodatne rabate na GT210 i HD5450 i fenomenalne popuste na avansno plaćanje. Oooo da. Hvala lepo.
Tako da i kada mi traže ljudi GF110 ili Caymana mogu samo da im kažem idite do ovog ili onog jer on to ima ali niko ne zna kako je uvezao te karte.
Sa jednom firmom i zvanično prestajem da radim. Njima na čast.
Biće user review-a. Pa kartica još uvek nije napunila ni dan. Mada, gomilu review-ova sam radio dan posle NDA