shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Koja je uopste najbolja 290? Tri-X?
Koja je uopste najbolja 290? Tri-X?
Nisam ni mislio da kupujem sam. Sacekacu jos malo vremena da vidim dal ce se situacija smiriti kod nas [i da se pojave custom cooler resenja]. Ako se ne smiri, videcu da kontaktiram istvana ili nekog slicnog resellera strane robe.
Pitanje
![]()
Da li je neko vidjao ovakav gpu usage kod R9 290 serije. Drajveri 14.2 beta (isto je i sa 13.12). Konkretan primer je vezan za Diablo 3. Uključen je vsync. Framerate je konstantan tj. zakucan na 60. Sve radi normalno.
koji proizvodjac je u pitanju.... ja sam uzeo asus r9 290 dc2oc temperatura i idle je 40-50C.... ASIC je 71.9 ,klok dobro podnosi samo se cuje ubija... moram da priznam da sam instalirao preko nVidia drajvera ,mislim odradio sam iz safemoda sa driver cleaner-om al nije to to... drajveri su 13.12 cini mi se. Takodje u BF4 cini mi se da vise pada FPS nego na gtx770.... na sceni kad vozim gumeni chamac ka zapaljenom brodu pada do 39... na 1920x1200 ultra...
Ja i dalje mislim da cu uzeti jedan R9 290 sa custom hladjenjem kada se pojave jeftiniji modeli kod nas. I to ce mi biti dosta za 1080p gaming.
Fali Crysis u testu kao i Mantle testovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari