Šta je novo?

AMD R9 280X zvanicna tema!

XFX 280x danas kupljen. Voltaza je otljucana.

na 65% je prilicno bucna, cini mi se vise nego 7870 asus DC2. Overklok nisam probao, ne volim da silim gpu

znaci nije losa karta, koliko si je platio 33k din?

32500

Za taj novac ima boljih resenja 280X modela. Mislim na brend i nereferentno hladjenje. Inace taj XFX model jako lepo izgleda.

jeste to ali sad trenutno nema da se nadju nigde karte

ja mislim da ti mozes da uzmes bf4 kod, mislim da sam negde citao za njihove karte, pogledaj na njihovom sajtu :D

pokusao sam, ali javi nesto bla bla bla tako da ne moze. Ne bi ni ja XFX ali posto je jedina bila dostupna, uzeo sam nju. Inace za sada je sasvim ok

pitanje jedno, koje su vam VRM temperature na 280x?

Poslednja izmena:
Iz Vapor X sam izvukao ovo:

Core: 1180 Mhz
Memory: 1700 (6800) Mhz
Max temp 67c
Max VRM 74c
Power Limit 20%

Jeste li probali sa vecim power limitom, preko 20%
Neko kaze da je "safe" i 50% jer Vapor ima 16 pinsko napajanje?

Ima li neko info za uvoz, bilo koja da ima da se kupi, rudari sve uzes. Djavo da vas nosi, umirem sa 6950 ovde :(

Rudari sve pokupise. Za Srbina nema ni XFX da ostane :d

Jedva uspeo da otmem jednu Sapphire R9 280X Dual-X OC BF4, znam da nije najjaci cooler, ali vredi 32K :D Sutra testiram, nek se nadje :)

Da se i ja nadovezem, prokleti bili rudari. :)
Narucena sapphire dual-x, stize nadam se :p za par dana.
Javljam utiske.

Nemojte da se ljutite na nas rudare desperate times needs desperate measures :D i ovako je za gejming bolja nivada :D

sad se ljute, a za jedno mesec dana kad bude rudarenje neisplativo ima da nas blagosiljaju kad pocnu rasprodaje

Drugar mi je rekao da ce iduce nedelje da se pojavi kod nekog od uvoznika manja kolicina sapphira, ako saznam gde javljam.Ako neko zna gde ima da se uzme sad moze poruka na pp posto bi voleo da uzmem za vikend.
Jos jedno pitanje ako neko zna da li se ocekuje normalizacija samkarticama, posto vidim da je nestasica i da su ovi nasi digli cene:(

Poslednja izmena:
moze i meni na pm, danas sam zvao brdo maloprodaja, i nigde nema svi posle nove

Ako mi drugar potvrdi javljam, samo se bojim da nije prazna prica.....

XFX 280x danas kupljen. Voltaza je otljucana.

Takodje crkla mi gigabyte r9 280x pa sam je menjao za xfx tj samo ta je bila na stanju,otkljucana voltaza,bacio sam je na 1100 i 1600 memorija posto def je 1000 i 1500,al mislim da sa 1,25 voltazom moze da se izgura 1150 na coru lagano

Poslednja izmena:
Takodje crkla mi gigabyte r9 280x pa sam je menjao za xfx tj samo ta je bila na stanju,otkljucana voltaza,bacio sam je na 1100 i 1600 memorija posto def je 1000 i 1500,al mislim da sa 1,25 voltazom moze da se izgura 1150 na coru lagano

Ako tako nastavis sa xfx crknu ce i ona brzo. Cuvaj kartu jer ako crkne i ona nece imati da ti zamene.

Nikad nece biti kartica za vas gejmere, mi rudari cemo vam sve uzimati:)
Placacete penzionere da cekaju red umesto vas:)

Kako stoje stvari gejmeri ce 7 seriju kao i R9 uskoro placati kao kad krenu na rucak za dve osobe ;)

Zbog cega crkla ? kakve su bile temperature VRM-a ?

Jel ima neko MSI280X Gaming ? Kako se pokazala i radu ? Koja je razlika u odnosu na ASUSa DCUIIT ?

Nazad
Vrh Dno