Gresis bas trebas da juris 60 fps ako ne bas zakucanih 60 onda i 50-60 nije lose, sve ostalo za bilo koje igre a da je pritom ispod toga je blagi uzas.Najgore mi je što mi i ne treba mnogo jača karta, pošto očekujem i od ove da potera novi Deus Ex, Dishonored i Sniper Elite. Za sve ostalo što (planiram da) igram mi je dovoljan i IGPA ako ona ne bude mogla, RX 460 će moći sigurno, ali mi nekako bezveze da radim upgrade za toliko malo (performansi). Ali videćemo, za sada mi RX 470 izlgeda kao best-buy ako bude ~150€
Kako Polaris moze da trosi 100w kada je AMD tu kartu deklarisao na 150w?! Na osnovu toga sam procenio koliko bi Vega mogla da trosi, po nekoj logici.
U svakom slucaju videcemo. A sto se tice cene, nekako mi je previse da preuzme cenu Fury, veliki je raskorak izmedju Polaris i Vega osim ako taj cip ne podele
na 3 karte pa se i ta cena nekako rasporedi ali i tada bi raspon bio prevelik. Ni cena od 500$ ne bi bila tako losa u odnosu na konkurenciju ali sam vise za prvu opciju od 400$.
Bilo bi bolje. U tom slucaju bi se sve uklopilo. Dve karte bazirane na Vega i ostalo Polaris.
Human Revolution sam počeo da igram sa IGP-om u 1080p i izgledalo mi je sasvim dobro, što će reći da je FPS bio 30-35. Nakon pola igre sam ubacio 260X i ostavio ista podešavanja. Po testovima 260X daje 80-90% veći FPS, što će reći da sam do kraja igrao sa 50-60FPS i nisam primetio neku razliku. Tako da što se mene tiče 30-40 je sasvim dovoljno, i da ne budu baš najniži detalji. Ne znam koliko će igra biti zahtevna, ali ako sam moga RotTR, koji bio "zeleni" naslov, valjda ću moći i ovaj "crveni"Gresis bas trebas da juris 60 fps ako ne bas zakucanih 60 onda i 50-60 nije lose, sve ostalo za bilo koje igre a da je pritom ispod toga je blagi uzas.
Govorim za 1080p.
Gresis bas trebas da juris 60 fps ako ne bas zakucanih 60 onda i 50-60 nije lose, sve ostalo za bilo koje igre a da je pritom ispod toga je blagi uzas.
Vega10" is lined up to replace the 390 -> 490 series. Vega11 will replace the FIJI Fury parts
"Vega11 on its end would feature 6144 stream" samo je pitanje kako ce ga ohladiti ni voda nece pomoci![]()
An upcoming NVIDIA GeForce GTX 1060 reference-design graphics card popped up in Hong Kong markets. The pictures reveal a reference design cooler that features a design that's slightly different/simpler from the GTX 1080/1070 reference cooler, and features NVIDIA company branding on its PCB, although the PCB code isn't printed in its usual location. The PCB itself appears to be shorter than the cooler, much in the same way as GTX 670, GTX 960 reference, and the RX 480 reference. There are no specifications to chew on, nor any information on what this card could be priced at.
Kod nas na oglasima od prekjuče ima za 330eurZnaci kod nas ovo ima da bude 350e minimum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari