A sto pise deneb u cpuz ? o.0
Nego flashno sam novi bios na ploci i idalje imam problem, sa voltazom: min 1.389; auto 1.430; max 2.072 o.0
i ne mogu nikako da smanjim napon ?
Jesi li procitao uputstvo koje si dobio sa plocom? :smash:
Ma morao sam, drugar ima god dana mašinu, i kaže da je nestabilna, jednom nedeljno mu se resetuje (kod igranja igrica), a nije ni procesor bio otključan. Ja ga otključao, ništa drastično nisam menjao u biosu, i ubio je od testiranja i sve radi savršeno, što rekoh, sad kad mu vratim i opet mu se resetuje, reći ću mu da ili ne igra igrice, ili da kupi ups od 20k din kao ja (PCM Black Knight 1500VA), pošto inače napon kod njih je pod velikim znakom pitanja... no neću više da se ponavljam, pisao sam već o tome...Auu al ga ti izmuchi![]()
...procitao sam negde da je to za voltazu... ja sam ostavio sva 4 na 2% i fercera na 3.8GHzMa ok, ok, mene interesuje jel zna neko objasniti sta taj ACC radi, ima tamo dodavanje i oduzimanje u postotcima, jel se to odnosi na frekvenciju ilil voltazu
Ma ok, ok, mene interesuje jel zna neko objasniti sta taj ACC radi, ima tamo dodavanje i oduzimanje u postotcima, jel se to odnosi na frekvenciju ilil voltazu, ocigledno je neko stelovanje jezgara pogotovo ako neko malo sepa, itd, itd, no da ne duzim, samo neko da kaze to je to, radi to i to...ok, i hvala.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari