@fingon82
Ja sam vec rekao u kojim igrama i5/i7 ima debelu prednost (starcraft 2, arma II, WOW, i svaka multiplayer igra, kompleksiniji RPG, GTA4, kompleksnija simulacija, itd!) par testova sam izneo i to objasnio a ti sto se pravis lud nije moj problem
A vi ako zelite da dokazete suprotno nek Villy uradi testove ovih igara koje vecina review sajtove zapostavlja a koji su gladni i FPS-a
PS: Crysis nikako nije kompleksna igra vec jedan retardirani FPS koji je samo GPU-em limitiran i sa njim sigurno neces uociti razlike u procesorima a ima dosta novih naslova koji vape za jacim CPU-em posebno u multiplayer okruzenju kojeg igra 10000 puta vise ljudi nego crysis trenutno
Ovaj fingonov link gore, koji nije pro intelovski, kad vas baci link na sajt, kliknite samo jednom back... ne mora vise LOL
Ovaj fingonov link gore, koji nije pro intelovski, kad vas baci link na sajt, kliknite samo jednom back... ne mora vise LOL
crysis sam stavio jer je prva igra na testu, listaj dalje...
Pa listo sam i zamisli cele 3 igre testirane
Jos na 5870, ja takve procesore ne bi pomisljao da testiram na nista ispod GTX580 i bar 5970 a ako ne onda u SLI/CF modu
A da sintetika (3D mark) ili ne ona pokazuje kako se ponasa igra koja "zna" da iskoristi CPU i kojoj treba snaga procesora...
to je tad bila najjaca single kartica, ne pametuj
pa super, znaci sam si priznao da ta sintetika (3D mark) pokazuje realno stanje stvari, da je x6 brzi od i7![]()
Hyper TX3 do 2000 din, za vise neka uzme CM 212+, odlican kulerO boze cega se sve necu nacitati ^^
Ako neki vole da daju vise para i zalepe Intel slicicu neka to urade zar je bitno
Nego da se vratimo na temu. Koji bi kuler mogao da uzmem za Phenom II x2 550 sto jeftiniji a da je bolji od box-a. Buraz ima RB-C2 reviziju koja se malo vise greje od RB-C3, pa box nije dovoljan :/
Koji je bolji kuler za overclock OCZ Vendetta 2 ili CM Hyper 212+??
Ako ti je c3 revizija, 3.9 bi trebalo da bude, mozda i 4. Max temperatura zavisi od mnogo faktora, to ti niko ne moze reci...
Koliko bi spustio temperaturu u odnosu na ovaj box kuler?
...malo je tx3 za preko 1,4V i preko 3.8GHz... pogotovu jos ako klokuje NB... Meni je na takvim postavkama isla temp preko 62C na tx3 u toplijim danima , a imam provetreno kuciste... mada ja ima c2...
...ako u kuciste staju kuleri visine od +158mm, onda treba uzimati za sve pare... dobra je investicija dobar kuler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari