Chabex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 350
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- GSKILL Flare X 3200 CL16 32GB
- GPU
- RADEON R9 380X
- Storage
- SSD KINGSTON KC3000 1TB itd.itd.
- PSU
- Cooler Master V850
- Monitor
- LG 27GP850
- Miš & tastatura
- neki Logitech wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi Note 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Ljudi koji kakav je ovo cirkus :d straaasno. Svako misli da je u pravu i pokušava da drugog ubedi u to ali teško će to uspeti jer ovo je razmena mišljenja kao kad 2-3 žene pričaju u isti glas a nijedna drugu ne sluša, bzvz :trust:
Slažem se, u početku je Phenom II spominjan kao konkurent Q9550 a sad se spominje samo i7 koji je dosta skuplji kao platforma, tako da čemu takvo poređenje.
Pa nadji malo slobodnog vremenaObecao si testove cim dobijes proc a mislim da si ga dobio 9-10-og a sad je 22.
Pa mislim da me pamcenje jos uvijek sluzi a ako se dobro sjecam pricalo se o tome da ce PII biti konkurent Q9550 a onda si ti upao sa pricom o tome kako ce biti u rangu q6600 pa si u drugom postui rekao da ce mozda biti negdje kao i7. Pa si na kraju poceo da spominjes i5 sto znaci da ni ti nisi bio siguran u ono sto pricasU skoro svakom 2 postu si spomenu i7 sto je i navelo monty-ja da udje u raspravu sa tobom.
Ne razumijem cemu taj Wprime32 i SuperPi... Jel' stvarno mislite da ce neko dati tolike pare za proc samo da bi vrtio te programe. Razumijem da ima ljudi koji ganjaju skorove ali 90% ljudi zanima kako se procesori ponasaju sa aplikacijama koje se svakodnevno koriste.
I manite se vise price o i7 vs PII jer da je PII u rangu sa i7 onda bi mu i cijena bila u tom rangu.
:wave:
Slažem se, u početku je Phenom II spominjan kao konkurent Q9550 a sad se spominje samo i7 koji je dosta skuplji kao platforma, tako da čemu takvo poređenje.