vlawyer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.01.2006
- Poena
- 319
...
ali ti si KUCNI korisnik, nemas poslovnu primenu koja zavisi od brzine rada. Da imas, od vishe rada bi vishe zaradio, pa bi razliku brzo isplatio a nadalje vishe imao.
Prosta racunica.
Nigde ja nisam rekao da je i7 bolji pa i primenljiv za kucnu primenu. (a koliko vidim ni ostali prozvani "Inteli fenboji").
...
Slazem se, ali monti je i novu temu zapoceo sam prepucavanjem oko cene .... sa takvim stavom na samom pocetku ne moze ocekivati mirnu publiku.
Ja sam prvi da se lepo postave samo brojke, sa konkretnim detaljima testa, bez ikakvih pisanja sta je bolje gde kako kada zasto posto - ko zna matish, neka pogleda sam brojke. Ko ne zna ionako mu ne treba komp![]()
Većina nas posmatra ovu priču iz perspektive kućnog korisnika pa je sasvim u redu da se gleda isplativost sa aspekta kućnog korisnika. Čak i vi koji živite od IT-ja, a kompjuter plaćate iz svog džepa priču gledate kao kućni korisnici.
Pošto alfaunits lepo sam napisa da nije i7 bolji za kućnu primenu i kako niko to ne spori, ajde batalite prepucavanje na relaciji i7 - Phenom II za poslovnu primenu, pošto svaki posao ima svoju računicu i nije svaki posao isti da bi svaka računica bila ista.
Fakat je da AMD ima konkurentan proizvod i da za kućnog korisnika računica ima smisla šta god izabrao, kao što je fakat da je većinu kućnih korisnika glava zabolela od "argumentacije" na 12 strana ove teme, pa podržavam ono što reče alfaunits - drž´te se brojki ljudi molim Vas.